Jump to content

Aktualizace "Direct Hit" - seznam změn

kheynom
 Share

9 hours ago, ElidorCZ said:

no gaijin k tyhle chybe pise: https://support.gaijin.net/hc/en-us/articles/200070491-Error-80130183-Authorisation-error-please-try-again-

zkusil bych vypnout firewall a antivir, pokud by to pomohlo tak zkontrolovat fw, jestli tam je jako povolona aplikace. vim nic moc rada ..

Vim...sem si nasel taky a nic...tak sem se obratil na podporu a "anastazie" me napsala hadaj co - no presne to same co sem si nasel a cos poslal i ty takze sem zvedav jak dlouho to bude trvat...

Jinak koukam po foru co lidi ma s timto updatem problem...to zas teda vylepsili,nebyla soucasti updatu taky "stabilizace herniho klienta"..??:lol2:

Zaměřování u lodí hodláte nechat v současném stavu nebo to časem "opravíte"? Ať vím, jestli hru mám odinstalovat hned nebo ještě počkat.

seka  a pink ide do šialených výšav no nechápem čo to zas spravili .......... hangár, bitva , zvuky  no celé zle aspoň čo ja hrám  Br.   lietadla

Dnes mi to zase vôbec nešlo stále vysoký ping / 999  / a hned nato :   Špatné pripojenie ..............ako že  od kedy som tu /01  2013/ tak som tu ešte tak dlho takéto problémy nemal. Je to stále horšie a horšie

medal

2 hours ago, Sanyo said:

Zaměřování u lodí hodláte nechat v současném stavu nebo to časem "opravíte"? Ať vím, jestli hru mám odinstalovat hned nebo ještě počkat.

Tady ti nikdo, nikdy od šneka neodpoví, tohle je jen CZ/SK sekce a můžeš si tu vylévat jen svoje srdíčko. aby to jiní Češi a Slováci viděli..

1 hour ago, __eMCe__Slovak__ said:

seka  a pink ide do šialených výšav no nechápem čo to zas spravili .......... hangár, bitva , zvuky  no celé zle aspoň čo ja hrám  Br.   lietadla

Dnes mi to zase vôbec nešlo stále vysoký ping / 999  / a hned nato :   Špatné pripojenie ..............ako že  od kedy som tu /01  2013/ tak som tu ešte tak dlho takéto problémy nemal. Je to stále horšie a horšie

Hrál jsem od patche už více her a ping je normální, nicméně ti doporučuji sledovat tvoje připojení, protože problém může být u tebe(něco se ti stahuje, běží na pozadí a zatěžuje připojení), případně tvůj poskytovatel je na nic.... Podívej se jaké servery ve hře máš zapnuté a pokud je zapnutý SA server, tak ten má vysoký ping a často to tam padá úplně.

• Thanks 1
  • Upvote 1
medal medal medal medal medal medal medal medal

Share

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...