Jump to content

War Thunder "Ground Breaking" - seznam změn

kheynom
 Share

1 hour ago, Hustopir said:

já jsem na ty rurbly teď taky koukal ale ukazuje mi to +- 100,- stejnou cenu :D ---- kde jsi to našel? :D

Ceny v rublech mi to ukazuje u nákupu GE přímo ve hře a pro přepočet jsem použil aktuální kurzy České spořitelny :)

Např. za 1.000 GE chtějí 360p, což je cca 110,-- Kč. Na internetu chtějí za 1.000 GE 6,6 Euro, což je cca 165,-- Kč.

medal medal

4 minutes ago, Peacemaker712 said:

Ceny v rublech mi to ukazuje u nákupu GE přímo ve hře a pro přepočet jsem použil aktuální kurzy České spořitelny :)

Např. za 1.000 GE chtějí 360p, což je cca 110,-- Kč. Na internetu chtějí za 1.000 GE 6,6 Euro, což je cca 165,-- Kč.

Tak v rusku je trošku jiná životní úroveň...

My máme smůlu, že se Evropa počítá jako jeden region, i když rozdíly v něm jsou markantní. Ale to není jenom u Gaijinu...

medal medal medal medal

Tak mapy v arkádových leteckých bitvách typu Frontová línia má bug. Nie je vidno statické pozemné jednotky. Na tomto obrázku by malo byť vidno cca 30 modrých a 30 červených jednotiek. Niežeby neboli len marknuté, ale nie sú vôbec vidieť ich textúry, ale ak ich trafíte zničíte ich. Bug som nahlásil

Spoiler

7248420_shot2021_10_3012_35_19.jpg.186da

medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

jj, já to měla ve frontové linii také; je to prolezlé bugy od spodiny afrických kaňonů po vrcholné špičky čínských zasněžených hřebenů.

oni dříve zkoušeli poškádlit hráče tím, že se některé cíle (téměř) nedaly zničit, ale musím uznat, že cíle neviditelné jsou level ultimátní!!!

:D

Edited by Marie_CZ
medal medal medal medal medal

6 hours ago, ManOfHarlech said:

Kdo to tvrdí??? Dyť od 1948 doteď se tady od různých ...... dozvídáme, že Rusko musí být náš vzor a do 1989 jsme se měli nejlíp :lol2:

• Upvote 3
medal medal medal medal medal medal

6 hours ago, ManOfHarlech said:

My máme smůlu, že se Evropa počítá jako jeden region, i když rozdíly v něm jsou markantní. Ale to není jenom u Gaijinu...

Zkrátka a dobře, ty ceny jsou neskutečná čuňárna.....za to, co ve WT stojí jedno jediný letadýlko do hry, můžu mít na Steamu peckovou kompletní hru, která mi dá mnoho hodin zábavy.

Jsem přesvědčenej o tom, že kdyby soudruzi snížili ty ceny na 1/3, tak v součtu od hráčů vydělají mnohem více....ale tak to by bylo na vlákno Brečkárna, tady s tím nechci prudit :) Spíše je mi záhadou proč mi to ukazuje ty ceny v rublech a otvírá obchod v ruštině.....tak nějak bych čekal, že kdyby to mělo souvislost s novou aktualizací, tak takovou prkotinu by měli už dávnou opravenou :B10:

medal medal

Nespadl server???

5 minutes ago, Peacemaker712 said:

Zkrátka a dobře, ty ceny jsou neskutečná čuňárna.....za to, co ve WT stojí jedno jediný letadýlko do hry, můžu mít na Steamu peckovou kompletní hru, která mi dá mnoho hodin zábavy.

Jsem přesvědčenej o tom, že kdyby soudruzi snížili ty ceny na 1/3, tak v součtu od hráčů vydělají mnohem více....ale tak to by bylo na vlákno Brečkárna, tady s tím nechci prudit :) Spíše je mi záhadou proč mi to ukazuje ty ceny v rublech a otvírá obchod v ruštině.....tak nějak bych čekal, že kdyby to mělo souvislost s novou aktualizací, tak takovou prkotinu by měli už dávnou opravenou :B10:

Tak to nekupuj, oni nebudou mít zisk a možná se chytnou za vocas, že dělají špatnej byznys. Samozřejmě, že místo zabugovanýho obsahu za 40 € bych si raději koupil novou nabušenou hru.

15 minutes ago, Peacemaker712 said:

Jsem přesvědčenej o tom, že kdyby soudruzi snížili ty ceny na 1/3, tak v součtu od hráčů vydělají mnohem více

Proto taky každej nakupuje ve slevách... :D

medal medal medal medal

21 minutes ago, Barro said:

Nespadl server???

Tak to nekupuj, oni nebudou mít zisk a možná se chytnou za vocas, že dělají špatnej byznys. Samozřejmě, že místo zabugovanýho obsahu za 40 € bych si raději koupil novou nabušenou hru.

Obávám se, že za vocas se nechytnou, protože hráčů během let ubývá a ceny neklesají a důvody, proč hráči odchází se neřeší....naopak je hra stále méně přívětivá pro hráče...

Připomíná mi to řešení českých restaurací, do kterých chodí po covidu méně lidí, a tak zdraží, aby tam přestali chodit i ti, kdo tam zatím chodili...

12 minutes ago, ManOfHarlech said:

Proto taky každej nakupuje ve slevách... :D

Problém je, že i v době slev je to pořád předražený a to jedno jediný letadýlko na vyšším ranku (0,1% obsahu hry) je pořád dražší než kompletní nová hra.

medal medal

14 minutes ago, Peacemaker712 said:

Problém je, že i v době slev je to pořád předražený a to jedno jediný letadýlko na vyšším ranku (0,1% obsahu hry) je pořád dražší než kompletní nová hra.

Předražený je to pro nás, "východňáky". Na "Západě" už jim to tak moc nepřijde. K tomu si přidej, že jestlí platí poměr z jiných F2P her, tak jenom pár jednotek procent hráčů si ve WT někdy něco koupilo za cash, i kdyby jenom blbejch 150 GE. No a i s tím jedním letadýlkem můžeš ve výsledku hrát dýl, než kolik strávíš času v jiný hře... :)

Rozhodně se nechci zastávat Gaijinu a jejich cenový/finanční politiky, jenom se snažím poskytnout vysvětlení, proč to tak je...

medal medal medal medal

1 hour ago, ManOfHarlech said:

Předražený je to pro nás, "východňáky". Na "Západě" už jim to tak moc nepřijde. K tomu si přidej, že jestlí platí poměr z jiných F2P her, tak jenom pár jednotek procent hráčů si ve WT někdy něco koupilo za cash, i kdyby jenom blbejch 150 GE. No a i s tím jedním letadýlkem můžeš ve výsledku hrát dýl, než kolik strávíš času v jiný hře... :)

Rozhodně se nechci zastávat Gaijinu a jejich cenový/finanční politiky, jenom se snažím poskytnout vysvětlení, proč to tak je...

Cenu hodnotím podle toho, co za peníze dostanu, resp. co jiného mohu za stejné peníze dostat. Z tohoto pohledu je Dacia za 1.000.000,-- Kč předražená, ale neplatí to pro stejnou cenu za Porsche 911. Touto optikou by ceny ve WT byly pro mě předražené i kdyby jsme platili ceny v rublech, které jsou o polovinu nižší. Nedivím se, že do hry investují jen jednotky procent hráčů, když mají takto nastavené ceny. Jak jsem psal výše - jsem přesvědčen o tom, že kdyby ceny srazily na 1/3, tak celkem dostanou od hráčů výrazně více peněz než takto. Jakoukoliv hru mohu hrát stejně dlouho jako létat s jedním letadýlkem.

medal medal

1 hour ago, Peacemaker712 said:

Připomíná mi to řešení českých restaurací, do kterých chodí po covidu méně lidí, a tak zdraží, aby tam přestali chodit i ti, kdo tam zatím chodili...

Srovnáváš nesrovnatelný. Gastro je kure.sky jiný byznys než herní průmysl (neovlivněný Covidem, právě naopak). Tady se točí úplně jiný prachy a lidi do toho sypou úspory během Covidu apod. Restaurace musely zdražit, protože by musely kvůli lockdownu zavřít. A pokud zdraží restaurace, u která ta cena taky odpovídá službám, tak proč ne, lidi si to najde. Ale nemůže zdražit hospoda pivo ve vesnici o 5 štamgastecht z 30 Kč na 50 Kč. Gaijin pořád počítá s tím, že bohatý západ bude stále sypat prachy za nic, možná sype, ale mě to jejich nic už sere.

• Upvote 1

5 minutes ago, Barro said:

Srovnáváš nesrovnatelný. Gastro je kure.sky jiný byznys než herní průmysl (neovlivněný Covidem, právě naopak). Tady se točí úplně jiný prachy a lidi do toho sypou úspory během Covidu apod. Restaurace musely zdražit, protože by musely kvůli lockdownu zavřít. A pokud zdraží restaurace, u která ta cena taky odpovídá službám, tak proč ne, lidi si to najde. Ale nemůže zdražit hospoda pivo ve vesnici o 5 štamgastecht z 30 Kč na 50 Kč. Gaijin pořád počítá s tím, že bohatý západ bude stále sypat prachy za nic, možná sype, ale mě to jejich nic už sere.

Myslíš ty úspory z 60% náhrady mzdy po dobu lockdownu?

Problém je, že nezdražují jen ty restaurace, které si cenu obhájí, ale právě i ty obyčejné "hospodské" a očekávají, že tím finanční výpadek doženou....no a on nastane "překvapivě" opak....znám takových příkladů v okolí již několik...

medal medal

1 hour ago, Peacemaker712 said:

Cenu hodnotím podle toho, co za peníze dostanu, resp. co jiného mohu za stejné peníze dostat. Z tohoto pohledu je Dacia za 1.000.000,-- Kč předražená, ale neplatí to pro stejnou cenu za Porsche 911. Touto optikou by ceny ve WT byly pro mě předražené i kdyby jsme platili ceny v rublech, které jsou o polovinu nižší. Nedivím se, že do hry investují jen jednotky procent hráčů, když mají takto nastavené ceny. Jak jsem psal výše - jsem přesvědčen o tom, že kdyby ceny srazily na 1/3, tak celkem dostanou od hráčů výrazně více peněz než takto. Jakoukoliv hru mohu hrát stejně dlouho jako létat s jedním letadýlkem.

Nevim podle čeho naceňuješ hry ty, ale já podle zábavy, kterou mi poskytujou. Je mi celkem jedno, jestli hraju 100 hodin jednu hru, nebo 100 hodin s jedním letadlem ve WT. Pořád je to 100 hodin zábavy...

O tom, jestli by sražení cen na 1/3 přineslo víc jak trojnásobný tržby, se nemá cenu bavit, protože by to bylo jenom věštění z křišťálový koule. Já si myslím, že takový zvýšení příjmů by to nepřineslo...

medal medal medal medal

15 hours ago, Peacemaker712 said:

Myslíš ty úspory z 60% náhrady mzdy po dobu lockdownu?

Byl si doma, nedělal si nic a dostal si 60 % mzdy?? Jestli se ti to zdá málo, tak se potom nediv, že máme inflaci jakou máme a bude všechno dražší. Já jsem během covidu makal zase za 100% mzdu a taky bych třeba chtěl příplatek za riziko, že se někde nakazím a nikdo mi nic nedal a ještě jsem se musel testovat jako kokot každý týden. Každej na to může mít jiný pohled, ale lidi si během lockdownu nahrabali/uspořili více než kdyby byl normální svět ;)

50 minutes ago, Barro said:

Byl si doma, nedělal si nic a dostal si 60 % mzdy?? Jestli se ti to zdá málo, tak se potom nediv, že máme inflaci jakou máme a bude všechno dražší. Já jsem během covidu makal zase za 100% mzdu a taky bych třeba chtěl příplatek za riziko, že se někde nakazím a nikdo mi nic nedal a ještě jsem se musel testovat jako kokot každý týden. Každej na to může mít jiný pohled, ale lidi si během lockdownu nahrabali/uspořili více než kdyby byl normální svět ;)

Nechcete si to prosím řešit někde jinde? Já vím, politika a tyhle věci lákají k diskuzím, ale víte, že to tady už dlouho nikdo pořádně nemoderuje a myslím si, že ať na to máme názor jakýkoliv, tak bych se bavil o hře a ne o COVIDU, locdownech a kdo kolik našetřil. Na takové diskuze máte přeci soukromé zprávy.;)

• Upvote 2
medal medal medal medal medal medal medal medal

6 minutes ago, Marseill said:

Nechcete si to prosím řešit někde jinde? Já vím, politika a tyhle věci lákají k diskuzím, ale víte, že to tady už dlouho nikdo pořádně nemoderuje a myslím si, že ať na to máme názor jakýkoliv, tak bych se bavil o hře a ne o COVIDU, locdownech a kdo kolik našetřil. Na takové diskuze máte přeci soukromé zprávy.;)

:lol2:

O čem chcou diskutovat? Je to k zblití!!! Delší dobu jsem to nehrál, tak nevím, která aktualizace tohle domršila, ale tak dlouhé připojovaní do bitvy jsem neměl ani ve tři ráno.

Kliknu na připojení do bitvy a deset vteřin to zpracovává operaci, pak naskočí počítadlo času a přes dvě minuty nic, až když kliknu na opuštění bitvy, tak mě to připojí. Hru jsem reinstaloval a je to pořad to samé.

Ve hře se to seká, tank mi poskakuje dozadu, tak nevím jestli se smát nebo se zgrcat?! Fps v bitvě kolem 130, ping 30-40, packet lost 0.

Je to děs, nepřítel vás sundá skrz hromadu hlíny, prostřelí torzo tanku za kterou se kryjete atd. 

Už mě to nebaví tak jako kdysi. ps.další novinka-Vypršel limit operace!!! Super

Edited by Rustysteel
  • Upvote 1
medal

1 hour ago, Rustysteel said:

O čem chcou diskutovat? Je to k zblití!!! Delší dobu jsem to nehrál, tak nevím, která aktualizace tohle domršila, ale tak dlouhé připojovaní do bitvy jsem neměl ani ve tři ráno.

Kliknu na připojení do bitvy a deset vteřin to zpracovává operaci, pak naskočí počítadlo času a přes dvě minuty nic, až když kliknu na opuštění bitvy, tak mě to připojí. Hru jsem reinstaloval a je to pořad to samé.

Mě to dělá taky. Čekám jak pako na připojení do bitvy a když už se mě nechce čekat, tak dám ESC a ono mne to hned připojí. Fakt super!:facepalm:

Nevíte někdo, kdy budou přidány pozemní stroje pro IZRAEL?

Letadla už jsou (zatím 2ks).

5 hours ago, Heinz_svk said:

Hlavne miznú objekty počas hry xD neviditeľné lietadlo alebo tank.. proste solím s AAčkom lietadlo v RB a oni si v polovici letu zmizne xD kks takéto faily nemali ani wargaming..

To letadlo zmizí většinou z toho důvodu, že buď to hráč shodil nebo mu hra spadla a potom se stroj jakoby vypaří....

medal medal medal medal medal medal medal medal

Share

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...