Jump to content

Zagadka dla symulantów

MasterBLB
 Share

On 01/01/2022 at 16:20, MasterBLB said:

Imo winyj symulantów do zabawy trzeba - @chmooreck @RideR2 @przybysz86 @_Ponury_Knur_ @woolfman @Nightwolf_

Nie rozumiem. Przecież brak kasy to element symulacji. Nie znam armii która miałaby tyle kasy ile chce.
Po co zatem porównywać AB z SB skoro to dwa inne światy.

medal medal medal medal medal medal

• 2 months later...

My, grający SB, mamy wywalone kule na te wszystkie dziecinne elementy gry, nie mające nic wspólnego z lataniem, czyli wszystkie elementy MMO: SL/RP, jakieś boostery, wagery, duperselery, którymi młodzież latająca te pozostałe, mało ambitne i nieistotne tryby rozgrywki, się podnieca i ekscytuje. :D

Fajnie że się cieszysz, ale nam to ogólnie zwisa jaki numerek sobie przyczepisz i z której strony. Tak nam nie zaimponujesz, musisz pokazać skilla w myśliwcu w SB :p:

To może z innej perspektywy - latając japońskim J6K1 dosłownie kilka bitew (ok. 10) SB EC, wybadałem i wykupiłem całe japońskie drzewko do 5 ery z Sabre włącznie.I i II era to się wszystkie samoloty w dwie bitwy wybadały... Ogólnie to nie latałem praktycznie żadnym innym samolotem w Japońskim drzewie, mam 160 zestrzeleń i 40 zgonów.

Dziś rano za 20min bitwy EC7, gdzie dołączyłem na samym końcu, zestrzeliłem jeden samolot gracza i przejąłem punkt A, powrót do bazy, lądowanie, wygrana: 50k SL i 10k RP. Samolot F-8 Crusader.

Tutaj nie zestrzeliłem żadnego gracza, tylko wykonywałem misje w bitwie. W niecałe 3 godziny:

- 4x zrzuciłem bomby na minibazy: 7.9t TNT

- zniszczyłem 13 pojazdów AI na bitwach i w konwojach

- zestrzeliłem 2 razy zwiadowcę AI

- opanowałem 2 punkty A

- zginąłem 6 razy

520k SL, 77k RP

Spoiler

434290044_shot2022_03_1412_36_19.jpg.b6c

To mówiłem ja, Sputnik z HMB.

• Like 2
medal medal medal

Share