MasterBLB 3,764 Report post Posted January 1, 2022 Czołem bracia symulanci Zagadka brzmi następująco - co oznacza zaznaczony na obrazku numerek? Spoiler 3 Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
LernanRuss 7,434 Report post Posted January 1, 2022 Jest to nawiązanie do przedwojennej powieści w odcinkach "Gaz 303". Dziękuję. Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
MasterBLB 3,764 Report post Posted January 1, 2022 Interesujące spostrzeżenie, ale jednak nie jest to poprawna odpowiedź ;] Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
LernanRuss 7,434 Report post Posted January 1, 2022 (edited) Te patrz, a pasowało. P.S. Już wiem! https://en.wikipedia.org/wiki/BMW_303 Edited January 1, 2022 by LernanRuss Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
LuftMaus 6,185 Report post Posted January 1, 2022 303 fragi na symce? od kiedy Master lata symke? Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
MasterBLB 3,764 Report post Posted January 1, 2022 No nie, to nie to. Aczkolwiek @LernanRuss jakoś tam odlegle o temat zahacza ;] Imo winyj symulantów do zabawy trzeba - @chmooreck @RideR2 @przybysz86 @_Ponury_Knur_ @woolfman @Nightwolf_ Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
LernanRuss 7,434 Report post Posted January 1, 2022 Ale że jakąś biedną BeeMWicę rozstrzelałeś z Vickersa kal. .303? Hurkiem leciałeś? Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Rogatywka_39 760 Report post Posted January 1, 2022 ? Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
_Ponury_Knur_ 92 Report post Posted January 1, 2022 (edited) @MasterBLB Ty to lepiej zacznij grać na symce, żeby te swoje grube miliony przepalać, a nie jakieś dziwne zagadki zadajesz Dobra już wiem. 303 miliony na koncie. Przecież ostatnio wrzucałeś fotę z 300 mln. Edited January 1, 2022 by _Ponury_Knur_ 2 Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
MasterBLB 3,764 Report post Posted January 1, 2022 Ehhh wy z HMB to mnie jednak dobrze znacie...oto odpowiedź: Spoiler A w nowym roku życzę wam, abyście mieli podobnie, choćby przesunięte o 3 miejsca w prawo :P 3 Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
_Ponury_Knur_ 92 Report post Posted January 1, 2022 Zastanawiałem się czemu zagadka dla symulantów, później mnie naszło, tylko foto na DC musiałem sprawdzić Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
LernanRuss 7,434 Report post Posted January 1, 2022 7 minutes ago, _Ponury_Knur_ said: Zastanawiałem się czemu zagadka dla symulantów Ja nadal nie rozumim. Na symkie to zarobił? Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
_Ponury_Knur_ 92 Report post Posted January 1, 2022 Nie, zarobił na AB, tylko na symce my lekko biedę klepiemy, a on się z nas nabija Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
chmooreck 923 Report post Posted January 1, 2022 E no nie jest tak źle, ja mam obecnie ponad 36M SL A to że od kilku lat (prawie) nic nie kupiłem to insza inszość... 2 Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
LernanRuss 7,434 Report post Posted January 1, 2022 Ja tam się nie znam, jak mi brakuje, to zarobię. Obecnie mam całe 202k - na Avię S.199 starczy. Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
superbuster11 636 Report post Posted January 2, 2022 14 hours ago, LernanRuss said: Avię S.199 starczy I zamierzasz tym grać ?? Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
LernanRuss 7,434 Report post Posted January 2, 2022 (edited) 10 hours ago, SuperBuster11_PL said: I zamierzasz tym grać ?? Jedyny powód dla którego powróciłem do WT, to IZRAEL. Edited January 2, 2022 by LernanRuss 2 2 Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
woolfman 784 Report post Posted January 6, 2022 On 01/01/2022 at 16:20, MasterBLB said: Imo winyj symulantów do zabawy trzeba - @chmooreck @RideR2 @przybysz86 @_Ponury_Knur_ @woolfman @Nightwolf_ Nie rozumiem. Przecież brak kasy to element symulacji. Nie znam armii która miałaby tyle kasy ile chce. Po co zatem porównywać AB z SB skoro to dwa inne światy. Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Sputnik_77 1,564 Report post Posted March 23, 2022 My, grający SB, mamy wywalone kule na te wszystkie dziecinne elementy gry, nie mające nic wspólnego z lataniem, czyli wszystkie elementy MMO: SL/RP, jakieś boostery, wagery, duperselery, którymi młodzież latająca te pozostałe, mało ambitne i nieistotne tryby rozgrywki, się podnieca i ekscytuje. Fajnie że się cieszysz, ale nam to ogólnie zwisa jaki numerek sobie przyczepisz i z której strony. Tak nam nie zaimponujesz, musisz pokazać skilla w myśliwcu w SB To może z innej perspektywy - latając japońskim J6K1 dosłownie kilka bitew (ok. 10) SB EC, wybadałem i wykupiłem całe japońskie drzewko do 5 ery z Sabre włącznie.I i II era to się wszystkie samoloty w dwie bitwy wybadały... Ogólnie to nie latałem praktycznie żadnym innym samolotem w Japońskim drzewie, mam 160 zestrzeleń i 40 zgonów. Dziś rano za 20min bitwy EC7, gdzie dołączyłem na samym końcu, zestrzeliłem jeden samolot gracza i przejąłem punkt A, powrót do bazy, lądowanie, wygrana: 50k SL i 10k RP. Samolot F-8 Crusader. Tutaj nie zestrzeliłem żadnego gracza, tylko wykonywałem misje w bitwie. W niecałe 3 godziny: - 4x zrzuciłem bomby na minibazy: 7.9t TNT - zniszczyłem 13 pojazdów AI na bitwach i w konwojach - zestrzeliłem 2 razy zwiadowcę AI - opanowałem 2 punkty A - zginąłem 6 razy 520k SL, 77k RP Spoiler To mówiłem ja, Sputnik z HMB. 2 Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...