nigel_west 38 Report post Posted January 27, 2022 Zdravím, nikde jsem zde nenašel moc informací k ruskému raketovému BI letadlu. BR má 6.3 a vyznačuje se tím, že umí téměř kolmo stoupat, má opravdu dobré zrychlení, avšak díky raketovému motoru má palivo jen na necelé 2 minuty - pak už je to jen kluzák. Je tedy podobný německému Me 163. Na zahraničních fórech jsem se dočetl, že úsporou paliva a létáním na asi 20% tahu motoru se dá motoroý let prodloužit i na několik minut. Limitující jsou dva kanóny s nízkou zásobou munice. Má někdo z vás zkušenosti s tímhle letadlem? Ať už jak ho létat, bojovat a moc v něm neumírat. Nebo naopak jak bojovat proti tomuhle ruskému BI? Mám rád raketové stíhačky a Me 163 patří mezi mé oblíbené. Zvažoval jsem, že bych koupil BI na burze, ale ta cena..... v přepočtu na naše je to kolem 6000 Kč. To je samozřejmě nesmysl. Chápu, že to letadlo je v ledasčems unikátní, ale nepřijde mi, že by to za ty peníze stálo. Takže nějaké ty zkušenosti nebo jakákoliv připomínka. Jen na závěr chci napsat, že v bitvách kolem BR 6.3 tohle letadlo BI moc nepotkávám, skoro vůbec. A pokud už ho vidím v boji, tak jeho pilot obvykle nijak moc týmu nepomůže a nemá zase tak skvělé výsledky. Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Marseill 5,507 Report post Posted January 27, 2022 Málo paliva, málo munice a jediná výhoda je rychlost a velmi slušná obratnost. Dobré letadlo na rychlý přepad a pomůže udělat chaos mezi hráči co chtějí stoupat, ale to je asi tak všechno. Nedoporučuji kupovat za tak šílenou cenu a jak proti němu bojovat? Stačí mu uhýbat dostatečně dlouho až mu dojde palivo nebo až udělá chybu, případně vystřílí těch pár nábojů co má, nic jiného nejde udělat.... Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Ambassador_SVK 716 Report post Posted January 27, 2022 Ja som si ho kúpil za predané stroje na burze. Presne ako píšeš nastúpať a potom regulovať výkon len na to aby si udržiaval potrebnú rýchlosť. Pri prudšom klesaní musíš s minimálnym výkonom inak je to šípka k zemi. Vo vysokej rýchlosti nejde skoro vôbec ovládať. Je to lietadlo len na vystreľ a rýchlo zmizni. Niekedy je problém na jeden zásobník niečo zostreliť. Tie sovietske švaky sú fakt mizerné. Je to lietadlo skôr na zábavu a do zbierky. Me 163 je oproti tomu delo. Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
nigel_west 38 Report post Posted January 27, 2022 Děkuji vám oběma. Je to tedy tak, jak jsem si zhruba myslel. Ještě jednou díky a hodně štěstí ve hře. Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...