Jump to content

Droga do F9F-8 Cougar - jak tu zbierać doświadczenie

ForestRun
 Share

Cześć :) Nie grałem w samoloty ze 3 lata.. Miałem w marcu tego roku epizod z czołgami ale olałem to :D

Wbijam sobie F9F-8 Cougar gdyż chcę iść w stronę F-14, jest to mój ulubiony samolot od dziecka i musi być :D Aktualnie zbieram PB poprzez granie na RB, w sumie wcześniej grałem cały czas na AB... Latam sobie premiowanym Mustangiem, FW190 lub BF 109. Próbowałem latać Pantherem ale średnio mi to wychodzi, jest do połowy zrobiony i robią ze mną co chcą :D 

Najszybciej wbiję doświadczenie na AB czy RB? Samolotem rangi V-VI czy premium III - IV? A może by gdzieś talizman wsadzić ?

Dzięki :)

Edited by ForestRun
medal medal medal

5 hours ago, ForestRun said:

Siema. Od razu Ci powiem, będzie Ci bardzo ciężko. W tej chwili, aż do F-4J nie ma dobrego samolotu. Również kupno talizmanu nie wiele pomoże, bo zakup talizmanu w tej linii drzewka ma sens ( jakikolwiek) dopiero na F8U-2. A to dość odległy samolot od twojego F9F-2/5.

Osobiście na twoim miejscu, odstawiłbym rozwijanie drzewka pod f-14. Poszedłbym w stronę f-86f-2 lub F-105D. Nie wiem tylko na ile dobrze byś latał F-86f-2. Jeśli miałbyś dobre wyniki to talizman na ten samolot jest spoko. Druga opcja bardziej pewna to F-105D i bombardowanie baz + polowanie na samoloty po zrzuceniu ładunku lub atak na naziemne.

Masz konto premium?

Ja osobiście latam tylko RB. Tutaj musisz sprawdzić, gdzie najlepiej Ci idzie i przeliczyć sobie ilość expa/czas w bitwie.

Z zakupem talizmanu możesz poczekać do urodzin WT (1 listopad) jeśli Ci się nie śpieszy, wtedy prawdopodobnie będą zniżki na talizmany.

8.3 mogę pograć z Tobą.

medal medal medal medal medal medal medal medal

Dzięki za info :) Mam premium i można wspólnie polatać,  aczkolwiek na RB jestem dość cienki, mało latałem jetami jak i ogolnie mało bitew RB mam, mimo tego wole grać na RB..

Zacząłem latać B57-A na RB i wyciągam po 6-12k PB :D Myślę pójść w kierunku F105 a dopiero potem na F14.

Próbowałem latać Sabre oraz pantherem, ciężko powiem, ciężko. Pilotów mam na max ale samoloty prawie stock

Edited by ForestRun
medal medal medal

Share

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...