vertepo360 0 Report post Posted September 30, 2022 Widziałem, że statki mają spore %SL więc pomyślałem, że spoko zarabiają. Robię czołgi USA i kasa mi się kończy, przez beznadziejną ekonomie WT dlatego mam pytanie czy rzeczywiście zarobię dobrze flotą (USA)? Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
PL_Andrev 7,386 Report post Posted October 3, 2022 On 30/09/2022 at 21:28, vertepo360 said: Widziałem, że statki mają spore %SL więc pomyślałem, że spoko zarabiają. Robię czołgi USA i kasa mi się kończy, przez beznadziejną ekonomie WT dlatego mam pytanie czy rzeczywiście zarobię dobrze flotą (USA)? Zależy czym. Jedyne co dobrze zarabia to zestawy topowych niszczycieli. Im wyżej tym gorzej. Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
LuftMaus 6,185 Report post Posted October 3, 2022 mozna prosic o precyzowanie "dobrze zarabia" w lwach na bitwe lub godzine? Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
OstryOKS 30 Report post Posted October 7, 2022 On 30/09/2022 at 21:28, vertepo360 said: Widziałem, że statki mają spore %SL więc pomyślałem, że spoko zarabiają. Robię czołgi USA i kasa mi się kończy, przez beznadziejną ekonomie WT dlatego mam pytanie czy rzeczywiście zarobię dobrze flotą (USA)? ogolnie to na wszystkim mozna zarabiac,najwazniejsze jest czas spedzony w bitwie i aktywnosc,graj rozwaznie nie raszuj,a zobaczysz efekty. 1 Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
MasterBLB 3,764 Report post Posted October 7, 2022 Wystarczy nie maścić (i nie być symulantem), a lwów będziesz miał tyle, że nie będziesz wiedział co z nimi robić: 1 1 Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
LuftMaus 6,185 Report post Posted October 7, 2022 6 minutes ago, MasterBLB said: Wystarczy nie (i nie być symulantem) w symulacje sie ucze, wiadome że przez dłuższy czas maścić bede lwuf mi potrzeba i to duzo i to na wczoraj Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
TheAndyboy888 930 Report post Posted October 20, 2022 On 07/10/2022 at 22:52, LuftMaus said: w symulacje sie ucze, wiadome że przez dłuższy czas maścić bede lwuf mi potrzeba i to duzo i to na wczoraj Jedyne co ci mogę doradzić to jakieś premki w przedziale 3.0-5.0, dodatkowe premie i grać z głową. Wtedy nawet za przegrane bitwy trzepiesz kokosy Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
RAban 27 Report post Posted October 21, 2022 On 30/09/2022 at 21:28, vertepo360 said: Widziałem, że statki mają spore %SL więc pomyślałem, że spoko zarabiają. Robię czołgi USA i kasa mi się kończy, przez beznadziejną ekonomie WT dlatego mam pytanie czy rzeczywiście zarobię dobrze flotą (USA)? Mi wpadł kupon na moffeta wiec głupio byłoby nie kupić. Na 5.0 jest masa botów jak ogarniesz jak je tłuc i jak ustawiać się na różnych mapach żeby nie być "celem na poligonie" do którego wszyscy walą to dostajesz średnio po 100k za bitwe 15-20 minut i oczywiście z kontem premium. Koszty naprawy są śmiesznie niskie. Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
LuftMaus 6,185 Report post Posted October 21, 2022 On 20/10/2022 at 15:04, TheAndyboy888 said: Jedyne co ci mogę doradzić to jakieś premki w przedziale 3.0-5.0, dodatkowe premie i grać z głową. Wtedy nawet za przegrane bitwy trzepiesz kokosy boostera do lwuf to ja dawno nie widzialem 2.7 mecze bo tam placo 7k za ubitego latawca.. Spoiler to i tak wiecej niz beflem i zoltym kawulcem wyciagam Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
TheAndyboy888 930 Report post Posted October 22, 2022 21 hours ago, LuftMaus said: boostera do lwuf to ja dawno nie widzialem 2.7 mecze bo tam placo 7k za ubitego latawca.. Hide contents to i tak wiecej niz beflem i zoltym kawulcem wyciagam Nie wiem jak teraz, bo już dawno ARB nie grałem, ale kiedyś fajnie można było zarobić za bombienie i koszenie trawy szturmowcami. Ale znając firmę z Węgier, pewnie już to też "ulepszyli" Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
LuftMaus 6,185 Report post Posted October 22, 2022 jakis czas temu i to calkiem niedawno nie narzekalem na lewki ale osattnio cos slabo wpadaja Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...