Ysi_PL 2 Report post Posted October 4, 2022 Macie jakieś sprawdzone sposoby na lotniskowe? Na 4.7 już potrafią mnie trafić na 3km. W locie nurkowym praktycznie pod kątem 90 stopni już na 2.5km. Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Fury_K7 854 Report post Posted April 2, 2023 Mam. Zlewać je. Kiedyś dało się je z bliska podejść, bombami czy tam torpedami. Ba nawet mały poradnik nagrałem. (Na dole wrzucę). Teraz to kompletnie bez sensu. Próbowałem BTD z użyciem torped. Z 3-4km trafia za pierwszym razem. Próbowałem z lotu koszącego z B-57B. Bez szans na dojście do celu. Dopiero z He 177 - Fritzem trafiłem, zrzucałem z pułapu chyba 5 czy 6 km. Co prawda nic mi się nie stało, ale bomba zatrzymała się na pokładzie i tylko go porysowała. Jedyny sposób żeby go zatopić to walić pod linią wody: miny, bomby, torpedy. Ale podejście w pojedynkę jest nierealne. Więc albo liczyć na farta, albo atakować w kilka(naście) maszyn. 1 Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...