wmkluczyk 11 Report post Posted February 27, 2023 Witam Dodaliście możliwość wbijania expa w wydarzeniach pve helicopters battles tylko, czy ktoś z tworów, w ogóle ma pojęcie jak irytujące jest to, gdy za każdym razem, gdy wchodzi się na takie wydarzenie w drużynie, ma się same maszyny premium które są lepiej uzbrojone i szybsze , jak mam konkurować z k50 , G-LYNX, AH64-A będąc w maszynie BO 105 PAH-1 , sytuacje jest taka , za każdym razem człowiek wchodzi na takie wydarzenie i robi za statystę , wiec jak gracz który chce wyexpić sobie normalne maszyny ma grać ?? 2 Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
fertyno_PL 29 Report post Posted March 2, 2023 nie ma grać, ma kupić premke 1 Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
wmkluczyk 11 Report post Posted March 3, 2023 wiesz przyjacielu wystarczy mi konto premium 1 Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
NOM1337AD 111 Report post Posted March 8, 2023 Jedyny sposób by ruszyć drzewko to porządna premka i granie na czołgach. Konto premium nie zmieni Ci helizłomu w taki który może konkurować z porządnymi maszynami. 1 Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
StaszekJones 853 Report post Posted March 8, 2023 On 03/03/2023 at 22:50, wmkluczyk said: wiesz przyjacielu wystarczy mi konto premium to skoro Ci starczy konto premium to po co zakładasz temat ? JAk kolega tam wyżej napisał, model biznesowy Gaijin jest prosty - masz dawać hajs a zamknąć .... sam wiesz. Dlatego wszelkie zmiany mają na celu "zmusić" Cię do zakupu takowej maszynki premium. A potem kolejnej. A za rok następnej. Tak to się tu kręci od 5 lat ? 6 ? 1 1 Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
wmkluczyk 11 Report post Posted March 10, 2023 tak już się kreci od początku , od open bety a gram w ta grę od clos bety , tylko teraz to chyba najbardziej wulgarny sposób ale dzięki za przypomnienie Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...