Jump to content

Bir sonraki güncelleme de görmek ve düzeltilmesini istedikleriniz!

Vyprex
 Share

Selamlar, Bir sonraki güncelleme çok yakın ve bu yeni gelecek güncelleme Fransız açık deniz gemileri üzerine olacak. İngilizce forum da gördüm bu tip bir öneri & istek listesi tipi bir gönderiyi ve Türkçe forumda yeniden etkileşim yakalamak adına ''bizde neden olmasın?'' dedim!

Benim beklediklerim ; 

1-Türk ağacının ön-sipariş paketlerinin gelmesini bekliyorum.

2-Fransız tanka yeni bir premium eklenmesini bekliyorum.

3-Tanklarda eraların kinetik mermi tutmasının düzeltilmesini bekliyorum.

4-Skor tablosunda ki dost uçakların ne taşıdığını görememe hatasının çözülmesini bekliyorum ; 

Gelecek güncellemede benim beklediklerim bunlar. Eğer beklediğim etkileşimi yakalayabilirsem her güncelleme de bu gönderiyi güncelleyeceğim :)

Sizlerde beklediklerinizi ve önerilerinizi yazmayı unutmayın!

Bol şanslar & İyi oyunlar!

Fransız açık deniz gemilerinin geleceğinin kaynağı : https://www.hurriyet.com.tr/advertorial/war-thunder-yeni-kisa-filmiyle-turkiyenin-askeri-gucunu-kutluyor-kurucu-ile-soylesi-42261637

• Like 4
  • Upvote 8
medal medal medal medal medal medal medal

Benim beklediğim güncelleme  Leopard 2 (PzBtl 123)  tankında yaşadığımız delememe ya da hit atamama sorunu. Tank bütün çıplaklığı ile önümüzde dururken. Kendisine ateş ettiğimizde araca giden mermilerin hit bile sayılmaması. Bu sorun çok büyük bir sorun araca ne kadar sıkarsak sıkalım sekmesini geçtim sanki mermileri herhangi bir prop'a sıkıyormuşuz gibi etkileşim gelmemesi umarım en kısa sürede düzelir.

1- Araçların onarım maliyetleri azaltılmalı.

Özellikle gerçekçi modlara girildiğinde onarım maliyetlerinin aşırı artması oyunda birden fazla kez doğmaya engel oluyor.

2- BR dizilimleri.

Bütün modlarda araçların br aynı kalmalı ben br setlerimi gerçekçi moda göre ayarlıyorum ama basit modunda da geçerli olması daha iyi olurdu.

3- Düşük seviye araçların yüksek seviye araçlarının yanına koyulması.

Maçlarda belli bir br şartı olması gerek mesela 11 br aracın yanına en düşük 10 br araç koyulmalı çok daha düşük araç koyulduğunda gerçekçilik bozuluyor.

4- Küsürlü sayılar.

Bir aracın onarım maliyeti neden 9876, yani neden düz bir şekilde 10000 değil ? Herşey çok düzensiz.

5- BR düzensizliği.

Bazı araçların br konumu arada kalıyor mesela 7.0 - 8.0 - 9.0 diye bir çeşit olmamalı 7.3 - 8.3 - 9.3 olarak gitmeli maçlarda düşük mü gelecek yüksek mi gelecek stresi yaşanmamalı ne ise o olmalı.

6- Dört ayrı sunucu yerine ortak sunucu olması.

Ortak sunucu daha çabuk maç bulmak demektir. Bu sayede maxsimum br olan 1.3 br yerine 1.0 br üstü kişilerin yanına atabilir.

• Upvote 1
medal medal medal medal

Share

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...