Jump to content

[Rehber] Rusya'dan alınması mantıklı olan premium araçlar!

Vyprex
 Share

Selamlar, Bu rehberde sizlere Rusya ülkesinden alınması mantıklı olan premium araçları önereceğim!

İlk öncelikle seviye 4 altında premium araç almanız mantıksız olduğu için seviye 4 ve üzeri premium araçları önereceğim!

Gemilerde ise seviye 3 altında premium araç almanız mantıksız! 

Uçaklar ; 

Be-6 : Bu havada başlayan amfibik özellikle bomber uçağımız da kullanmamız gereken 8x FAB-500 bombaları ile 2 düşman üssü patlatmamız mümkün. 23lük taretleri sayesinde arkanıza gelen avcı uçaklarını da avlamanız çok kolay. Ekstra olaraktan da bu araç gümüş aslan ve araştırma puanı kasmanız çok kolay. 3850 Altın kartal karşılığında satın alabilirsiniz.

Su-25K : Bu uçak hem tank gerçekçi savaşlarda hem de kara gerçekçi savaşlarda kullanmanız mümkün. Kara gerçekçi savaşlarda 2x R60MK yanına 8x S25O takıyorum. Hava gerçekçi savaşlarda ise avcı olarak oynamayı düşünüyorsanız 4x 23lük ekstra top yanına 2X R60MK takıyoruz. Ben biraz daha savaştan uzak kasayım diyorsanız da 8x FAB-500 2x R60MK takıp , 2 üs dalgasının çıkmasını bekliyoruz. Eğer hava üstünlüğünü kazanırsanız yer hedeflerini de balistik bilgisayar açarak vurabilirsiniz.

SU-25K satın almak için tıklayın : https://store.gaijin.net/story.php?title=Su-25K-Pack

MIG-23ML :  Bu uçak safkan bir avcı uçağıdır. Yeni başlayanlara önermiyorum fakat oyunda radar güdümlü füzeleri nasıl kullanacağınızı biliyorsanız bu uçakta çok güçlü ve çok hızlı kasmanıza yardımcı olur.

MIG-23ML satın almak için tıklayın : https://store.gaijin.net/story.php?title=MiG-23ML-Pack

Tanklar ;

Rusya'dan almanızı önerdiğim iki adet tank var eğer SU-25K paketi ile kombolar iseniz çok keyif alacağınızı düşünüyorum.

T72AV (TURMS-T) : Bu tankın seviyesine göre güçlü mermisi var. ERA tipi zırhların oyunda birazcık kırık olmasından ötürü bazen yandan APFSDS tipi bir mermi yeseniz bile ERAlarınız tutabiliyor. Geri vitese sahip olmayan bir tank olmasına rağmen oyunda ki en kırık tanklardan biri. 

T-72AV (TURMS-T)  satın almak için tıklayın : https://store.gaijin.net/story.php?title=T-72AV-(TURMS-T)-Pack

2S38 : Hem uçak savar hem de tank savar olarak kullanabileceğiniz bir araç ben şahsen 74e 74 mermi yüklüyorum fünyeli ve apfsds tipi mermi kullanıyoruz. Temel amaç helikopter , uçak ve drone vurabilirsiniz. Yakın savaşta karşıda ki düşmanın topunu kırdıktan sonra yanına geçip vurmak en mantıklı yol , kafa kafaya savaşta çokta güçlü değil.9090 Altın kartal karşılığında satın alabilirsiniz.

Helikopter ;

KA-50 : 10 km menzilli 12x Vikhr tipi füze ve 40x S-8KO tipi mühimmat en iyi tercihiniz olacaktır. Vikhrler ile uçak ve helikopter de vurmanız mümkün. Iglalaları kullanmanızı tavsiye etmiyorum. PVE helikopter moduna girerek hızlıca KA-52 ve MI-28NM helikopterlerine de erişebilirsiniz.

KA-50 satın almak için tıklayın https://store.gaijin.net/story.php?title=Black-Shark-Pack

PVE helikopter rehberi ; 

Gemiler ; 

Açık deniz gemileri ;

Blagorodnyy : 2980 Altın kartal karşılığında satın alabileceğiniz bu gemi çok düşük tamir masrafı olmasıyla birlikte çok güçlü bir gemi , Uçakları yanına yaklaştırmıyor. Çok maksatlı bir gemi ve Bir muhribe göre toplarının kalibresi güçlü ve kendi seviyesine göre radarı olan ilk muhriplerden. Spokoinyy'in premium versiyonu denebilir.

Zheleznyakov : 8020 Altın kartal karşılığında satın alabileceğiniz bu gemi seviyesine göre gerçekten güçlü bir hafif kruvazör ve oyunda Rus araçlarının normalden biraz daha güçlü olduğundan ötürü çok rahat oynayabileceğinizi düşünüyorum fakat yeni oyuncular bunu almadan önce biraz mekaniklerine alışmanızı öneririm.

Sahil güvenlik botları ; 

Pr.183 BM-21 Geçtiğimiz battle pass ödülü olan Pr.183 BM-21 roketli rus botu seviyesinde çok güçlü ve roketleri neredeyse tüm sahil güvenlik botlarına tek roketle patlatabiliyor. Eğer bu gemiye sahipseniz rahatlıkla Rus sahil güvenlik botlarını kasabilirsiniz.

Rosomacha : 6090 Altın kartal karşılığında satın alabileceğiniz sahil güvenlik botu , çifte otomatik topları ile seviyesinde ki botlara ve gemilere hasar verebilirsiniz. 

Bunlar benim görüşlerim bana göre mantıklı olanlar. Elbet başka tipte ki oyuncuların başka tipte önerileri olacaktır. Kendim oynamadığım araçlarda çevremde ki o araca sahip olan ve belli bir maç atmış olan oyuncuların da fikirlerini alıyorum.

Umarım yardımcı olabilmişimdir. Sizlerde önerileriniz varsa yorumlara yazabilirsiniz!

Destek olmak için reputation vermeyi unutmayın!

Okuduğunuz için teşekkürler!

İyi kasmalar! & İyi oyunlar!

Edited by Artyom_TR
  • Like 2
  • Confused 1
  • Upvote 7
medal medal medal medal medal medal medal

Share

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...