Jump to content

[Ekonomi] Türk oyuncuların bir sonraki ekonomi güncellemesinde görmek istedikleri!

Vyprex
 Share

Bildiğiniz gibi oyunun ekonomisi her gün kötüye gitmekte. Biz de Official forumda Türk oyuncular olarak sesimizi duyuralım. Bu başlık altında istediklerinizi yazmanız çok önemli çünkü burası oyun yöneticilerine sesimizi en yakın duyurabileceğimiz platform.

Benim şahsen istediklerim ; 

Basitleştirilmiş ve gerçekçi tank oyun modunun gelirlerinin arttırılmasını istiyorum. Uçakta iyi oynadığımız bir oyunda premium tank & hesap ile 40 bin deneyime kadar alabiliyoruz fakat tank oyun modların da nükleer bomba atsak dahi 20 bin deneyimi geçemiyoruz bu çok can sıkıcı bir olay. 380 bin deneyim bu düşük gelirler ile kasılabilecek bir miktar değil maalesef.

Gerçekçi uçak modunda ki tamir masrafları azaltılmalı. Bir uçağa 20 bin gümüş aslan tamir masrafı veriyoruz fakat o uçakla bir düşman oyuncu öldürdüğümüz taktirde yalnızca 3-5 bin gümüş aslan veriyor. Bu hiç adil değil.

Dengelenmesini ya da tamir masraflarının komple kaldırılması lazım.

Bu yazdıklarım benim en çok istediğim iki düzenleme sizlerin de mutlaka istediği ya da beklediği şeyler vardır.

Lütfen yorum ve beğeni atmayı unutmayın , gönderimiz öne çıksın.

İyi oyunlar.

• Upvote 9
medal medal medal medal medal medal medal

Uçak kasmanın kolay olduğu bir ortamda tank kasmak için nerdeyse günler gidiyor. İyi oynadığın bir oyunda ortalama 5-7k arası araştırma puanı veriyor. Pre hesap ve araçla. Bu sistemin düzeltilmesi lazım. Tank kasmak için girdiğimde sürekli bir para kaybı yaşıyorum ama uçakta bu sorun yok. Dengeler düzensiz şekilde acil olarak bir düzenleme gelmesi lazım ki tank savaşları şu an oynanabilir durumda değil

1- Araçların onarım maliyetleri azaltılmalı.

Özellikle gerçekçi modlara girildiğinde onarım maliyetlerinin aşırı artması oyunda birden fazla kez doğmaya engel oluyor.

2- BR dizilimleri.

Bütün modlarda araçların br aynı kalmalı ben br setlerimi gerçekçi moda göre ayarlıyorum ama basit modunda da geçerli olması daha iyi olurdu.

3- Düşük seviye araçların yüksek seviye araçlarının yanına koyulması.

Maçlarda belli bir br şartı olması gerek mesela 11 br aracın yanına en düşük 10 br araç koyulmalı çok daha düşük araç koyulduğunda gerçekçilik bozuluyor.

4- Küsürlü sayılar.

Bir aracın onarım maliyeti neden 9876, yani neden düz bir şekilde 10000 değil ? Herşey çok düzensiz.

5- BR düzensizliği.

Bazı araçların br konumu arada kalıyor mesela 7.0 - 8.0 - 9.0 diye bir çeşit olmamalı 7.3 - 8.3 - 9.3 olarak gitmeli maçlarda düşük mü gelecek yüksek mi gelecek stresi yaşanmamalı ne ise o olmalı.

6- Dört ayrı sunucu yerine ortak sunucu olması.

Ortak sunucu daha çabuk maç bulmak demektir. Bu sayede maxsimum br olan 1.3 br yerine 1.0 br üstü kişilerin yanına atabilir.

medal medal medal medal

7 minutes ago, CraZyTurKish said:

6- Dört ayrı sunucu yerine ortak sunucu olması.

Ortak sunucu daha çabuk maç bulmak demektir. Bu sayede maxsimum br olan 1.3 br yerine 1.0 br üstü kişilerin yanına atabilir.

Ortak sunucu sıkıntı olur. 3 tane sunucu olacak biri Avrupa biri Orta Asya birisi de Amerika şeklinde. Hem oyuncu sayısı sıkıntısı olmaz hem de ping değerlerimiz stabil olacaktır.

• Like 1
  • Upvote 3

Valla çok şey yazılabilir, her türlü çözümü bulabiliriz istersek. Ama asıl sıkıntı orada işte, 4 gün oldu halen hiçbir açıklama yok. Bize ''f2p oyunlar nasıl olur'' öğretip kayboldular, yazık gümüş aslan uğruna resmen batıyorlar! 80 bini geçti kötü incelemeler yüz bini rahat bulacak gibi zaten öyle absürt kazanan bir oyun yapımcısı değildi gaijin ne desem bilemiyorum, böyle gidecekler gibi...

my precious2.jpg

Edited by Ggoddkkiller
medal medal medal medal

2 hours ago, Ggoddkkiller said:

Valla çok şey yazılabilir, her türlü çözümü bulabiliriz istersek. Ama asıl sıkıntı orada işte, 4 gün oldu halen hiçbir açıklama yok. Bize ''f2p oyunlar nasıl olur'' öğretip kayboldular, yazık gümüş aslan uğruna resmen batıyorlar! 80 bini geçti kötü incelemeler yüz bini rahat bulacak gibi zaten öyle absürt kazanan bir oyun yapımcısı değildi gaijin ne desem bilemiyorum, böyle gidecekler gibi...

Vallahi haklısın , son yaptıkları açıklama göz boyamada olabilir fakat bir şeylerin farkına varmışlardır umarım.

• Upvote 3

25 minutes ago, Artyom_TR said:

Vallahi haklısın , son yaptıkları açıklama göz boyamada olabilir fakat bir şeylerin farkına varmışlardır umarım.

Aynen göz boyama olabilir, çok zayıf kaldı redditte kimse tatmin olmuş değil. Gaijini hiç anlamadım halen çözemiyorum valla, millet dellenmiş işte özür olarak 14 hazirana kadar %30-50 silver bonusu veriyoruz de çil yavrusu gibi dağılır herkes. Ama yapamıyorlar bir türlü, şu olayda sırf itibarlarının zedelenmesinden bir kaç milyon kaybetmişlerdir..

medal medal medal medal

7 minutes ago, Ggoddkkiller said:

Aynen göz boyama olabilir, çok zayıf kaldı redditte kimse tatmin olmuş değil. Gaijini hiç anlamadım halen çözemiyorum valla, millet dellenmiş işte özür olarak 14 hazirana kadar %30-50 silver bonusu veriyoruz de çil yavrusu gibi dağılır herkes. Ama yapamıyorlar bir türlü, şu olayda sırf itibarlarının zedelenmesinden bir kaç milyon kaybetmişlerdir..

vallaha çok büyük bir oyuncu kaydı mevcut normalde satışlarında düşüş olmuştur elbet ama yeni sıfırdan başlayacak adamlara zulüm olduğu için oyuncu steamde ki o muhabbeti çok ciddiye almışlardır umarım.

Ben dediğim gibi tank kasmanın gerçekten 2.5 kat artması gerektiğini düşünüyorum. Tabii ki oyunda ki belli başlı şeylere erişimin hemen yapılmaması lazım ama bu kadarda zor olmaması lazım ortayı yakaladıkları vakit iki tarafta tatmin olacağını düşünüyorum.

• Upvote 4

Share

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...