Jump to content

[Rehber] Britanya'dan alınması gereken premium araçlar!

Vyprex
 Share

Selamlar, Bu rehberde sizlere Britanya ülkesinden alınması mantıklı olan premium araçları önereceğim!

İlk öncelikle seviye 4 altında premium araç almanız mantıksız olduğu için seviye 4 ve üzeri premium araçları önereceğim!

Gemilerde ise seviye 3 altında premium araç almanız mantıksız! 

Uçaklar ; 

Bana kalırsa Britanya'da gerçekten parasının hakkını veren bir adet premium uçak var.

F-4J(UK) Phantom II : Bu uçak Britanya'yı hızlı kasmak için tek seçeneğimiz denebilir. 6.Seviye de olan Harrier GR.1'in karşı tedbirleri yok. Verimli kasamayacağınız için bu uçak en iyi seçenek. 1 adet düşman üssü yok edip , avcılığa dönebileceğiniz bu uçakta seviyesine göre kuvvetleri radar güdümlü dogfight füzeleri var. Para kasma konusunda da iyi bir uçak.

F-4J(UK) Phantom II satın almak için tıklayın https://store.gaijin.net/story.php?id=11808

Tanklar ; 

Challenger DS : Hantal ama güçlü olan bu tank , Challenger Mk.3 ün premium versiyonu diyebiliriz. MBT tipi tank oynamayı seviyorsanız en iyi seçenek olacaktır.

Challenger DS satın almak için tıklayın : https://store.gaijin.net/story.php?id=11226

Rooikat 105 : Tekerlekli DM-33 mermi atan bu tank , Rooikat MTTDnin mermisi güçlendirilmiş ve premium versiyonu diyebiliriz. Hafif tank seviyorsanız , Düşman bölgesine rushlayıp üs capleyebilir , flank atabilirsiniz.

Seviyesine göre kullandığı mühimmat gerçekten çok güçlü.

Rooikat 105 satın almak için tıklayın : https://store.gaijin.net/story.php?id=8262

Not : Burada Khalid tercih edebilirsiniz bir çok yabancı kaynak tavsiye ediyor fakat ben arkadaş çevremden kimse kullanmadığı için tavsiye etmem doğru olmaz. APFSDS tipi mühimmat kullanıyor. Termali yok. Tek tank kullanmamak isteyen zengin arkadaşlar alabilirler.

Helikopter ; 

İki seçeneğimiz var.

Rooivalk MK1F : 4x mistral hava-hava füzesi taşımasının yanında 16x mokopa kara füzesi taşıyor ve garanti ateşleme menzili 8.5km gerçekten güçlü. PVE helikopter oyun modunda da gayet güzel iş yapıyor. 

Rooivalk MK1F satın almak için tıklayın: https://store.gaijin.net/story.php?id=11446

G-LYNX : Challenger DS ile hazırset oluşturabileceğiniz bu helikopter ile Britanya helikopter ağacını da kasabilirsiniz. 8x Hellfire yanına 4x Stinger hava-hava sistemleri taşıyor gayet iş yapabilen bir araç. 7860 Altın kartal karşılığı satın alabilirsiniz. 

Not : Lynx AH.Mk.1 ağaç versiyonu var , Rooivalk ile onu kasıp onu da slota koyabilirsiniz buda bir seçenek tamamen sizin oynama stilinize göre tercih edeceğiniz bir şey.

Gemiler ; 

Açık deniz gemileri ; 

HMS Belfast : USS Des Moinese 1400tl veren dostuma selam olsun. SAPBC tipi mühimmat kullanan bu İngiliz gemisini satın alıp yanına da Filo aracını koyup tılsımlayıp hızlıca Britanya açık deniz gemilerini kasabilirsiniz.

8020 Altın kartal karşılığı satın alabilirsiniz.

Sahil güvenlik botları ; 

Burada iki seçeneğimiz var ; 

LÊ Orla : Bu denizaltı önleyicisi olarak kullanılan bot 76mm SAP kullanan top ile karşıda ki sahil güvenlik botlarını hızlıca imha etme yeteneğine sahip. Radara da sahip olan sahil güvenlik botunu 6090 Altın kartal karşılığı satın alabilirsiniz.

HMS Whitby : Bu fırkateyn daha yavaş ve hayatta kalmaya oynamayı seviyorsanız LÊ Orla'ya göre tercihiniz olabilir. 114mmlik hızlı yükleyen SAP tipi kuvvetli mermi kullanan bu araç LÊ Orla'ya nazaran biraz daha yavaş taramalı bir radara sahip. Kısa menzilli 102 tane limbo tipi havana da sahip 6lı ateş edebiliyor.  Biraz daha durduğunuz yerde ateş etmeyi seven bir kaptansanız bu aracı tercih edebilirsiniz. 6090 Altın kartal karşılığı satın alabilirsiniz.

Bunlar benim görüşlerim bana göre mantıklı olanlar. Elbet başka tipte ki oyuncuların başka tipte önerileri olacaktır. Kendim oynamadığım araçlarda çevremde ki o araca sahip olan ve belli bir maç atmış olan oyuncuların da fikirlerini alıyorum.

Umarım yardımcı olabilmişimdir. Sizlerde önerileriniz varsa yorumlara yazabilirsiniz!

Destek olmak için reputation vermeyi unutmayın!

Okuduğunuz için teşekkürler!

İyi kasmalar! & İyi oyunlar!

Edited by Artyom_TR
  • Like 1
  • Confused 1
  • Upvote 3
medal medal medal medal medal medal medal

Share

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...