Jump to content

Bazen sadece konu dışında kalmak istersin.

Elnaen
 Share

İşte o bazı zamanlar için özel olarak İsviçreli bilim adamlarının katkılarıyla hazırlanan Konu Dışı bölümümüze hoşgeldiniz! :)

Kahkahalar patlasın, sandalyelerden düşülsün, şukular yardırılsın. 

:Ds

• Upvote 11

Banım kalkınca bişiler paylaşırım.

Ekşisözlükte gördüm. Önce link: http://antik.eksisozluk.com/show.asp?t=ayr%C4%B1l%C4%B1rken+s%C3%B6ylenmemesi+gereken+laflar

Konu başlığı: "ayrılırken söylenmemesi gereken laflar"

yılmaz,
onu bir yurt odasında tanıdım.

garip bir oğlan olduğu her halinden belliydi.
saf bir çocuktu, ama kafası çalışırdı, yani kendisi de çalışırdı.
sınıf arkadaşımdı, allah var benden çalışkandı.
sonra işte her haltını anlatırdı bana sağ olsun.

babası öldüğünde ilk bana telefon açmıştı.
evimi su bastığında zerre düşünmeden onu aramıştım.
evlendi haber verdi sağ olsun. ben gidemedim, o sırada askerdeydim de söylemesi ayıp.
memleketine gittim, “burada mısın?” diye aradım, “ben memlekette değilim, ama anneme uğra bir kahvemizi iç anlatıp dururdum seni kadın da merak ederdi" dedi.
kalender oğlandı.

hala arar on beş yirmi güne kalmaz. bir sınava girer ankara’ da alo der illaki, kral çocuktur.

onu iki defa ağlarken gördüm. birisi babasını gömmek için giderken aşti’de ona sarıldığım zaman.

diğeri;

sevgilisi öyle çok aşık olduğu biri falan değildi, bir seneye yakın çıkmışlardı, çok destek olmuştu kıza, az gidip gelmedi, az koşturmadı kızın dertlerinin peşinden. sınav sonrası kafası dağılsın diye sürpriz yapıp istanbul’a bilet almıştı, o sırada bizim sınavlar devam ediyordu, ama çocuk dedi ki “kızın kafası dağılsın.”
dağıldı.

istanbul dönüşü ayrılmışlar.
geldi ağlayarak anlattı. kız resmen dağlamış yüreğini bundan ayrılırken.

“ulan oğlum dedim sen bu kızı seviyordun ama kaç yaşında adamsın, bukadar sevdiğini bilmiyordum” dedim.
“kardeş, mesele ayrılması değil, ama öyle bir laf etti ki ben kendimi sorguladım, uğruna onca şey yaptığım kızdan bunu duymak beni çok kırdı, oğlum bilet parasını bile ben verdim, gitti helali hoş olsun. ama meğer ben kızı kendi paramla ayrılmaya yollamışım. hem kendi salaklığma yanıyorum onu gönderdim diye, hem de salaklığıma yanıyorum bunca zaman vicdansız olduğunu göremedim diye, bir laf etti kardeş, hiçbir şey diyemedim ulan” dedi.

“aldatmış mı ulan” dedim.
“yok ulan” dedi, “öyle olsa ona küfür ederdim, yüreğim soğurdu, çok pis laf etti” dedi.
sormadım kendisinin anlatmasını bekledim. bolca geyik yaptık, en sonuna bu hala ağlıyordu durup durup,
“oğlum ne ulan bu, ne söyledi ulan bu kız” diye sordum.

“istanbul’ da on beş gün kaldım, çok güzel yerler gezdim, muhteşem manzaraları gördüm, ama bu süre içerisinde bir defa bile seni özlemedim, bir manzaraya bile seninle bakmak istemedim, ben senden çok sıkılmışım, artık beni rahat bırak” demiş.

ben çektim biradan,
“vay kahpe” diyebildim sadece.
güldü.

ayrılın eyvallah da adam akıllı konuşun giderken, arkada bıraktıklarınız o laflar yıllarca çınlıyor kulaklarında.
vicdanlı olun ulan biraz, ölmezsiniz ya.

not:dibine kadar doğrudur hikaye, bir tek yılmaz ismi hariç.

• Upvote 2

Ekşisözlükte gördüm. Önce link: http://antik.eksisozluk.com/show.asp?t=ayr%C4%B1l%C4%B1rken+s%C3%B6ylenmemesi+gereken+laflar

Konu başlığı: "ayrılırken söylenmemesi gereken laflar"

yılmaz,
onu bir yurt odasında tanıdım.

garip bir oğlan olduğu her halinden belliydi.
saf bir çocuktu, ama kafası çalışırdı, yani kendisi de çalışırdı.
sınıf arkadaşımdı, allah var benden çalışkandı.
sonra işte her haltını anlatırdı bana sağ olsun.

babası öldüğünde ilk bana telefon açmıştı.
evimi su bastığında zerre düşünmeden onu aramıştım.
evlendi haber verdi sağ olsun. ben gidemedim, o sırada askerdeydim de söylemesi ayıp.
memleketine gittim, “burada mısın?” diye aradım, “ben memlekette değilim, ama anneme uğra bir kahvemizi iç anlatıp dururdum seni kadın da merak ederdi" dedi.
kalender oğlandı.

hala arar on beş yirmi güne kalmaz. bir sınava girer ankara’ da alo der illaki, kral çocuktur.

onu iki defa ağlarken gördüm. birisi babasını gömmek için giderken aşti’de ona sarıldığım zaman.

diğeri;

sevgilisi öyle çok aşık olduğu biri falan değildi, bir seneye yakın çıkmışlardı, çok destek olmuştu kıza, az gidip gelmedi, az koşturmadı kızın dertlerinin peşinden. sınav sonrası kafası dağılsın diye sürpriz yapıp istanbul’a bilet almıştı, o sırada bizim sınavlar devam ediyordu, ama çocuk dedi ki “kızın kafası dağılsın.”
dağıldı.

istanbul dönüşü ayrılmışlar.
geldi ağlayarak anlattı. kız resmen dağlamış yüreğini bundan ayrılırken.

“ulan oğlum dedim sen bu kızı seviyordun ama kaç yaşında adamsın, bukadar sevdiğini bilmiyordum” dedim.
“kardeş, mesele ayrılması değil, ama öyle bir laf etti ki ben kendimi sorguladım, uğruna onca şey yaptığım kızdan bunu duymak beni çok kırdı, oğlum bilet parasını bile ben verdim, gitti helali hoş olsun. ama meğer ben kızı kendi paramla ayrılmaya yollamışım. hem kendi salaklığma yanıyorum onu gönderdim diye, hem de salaklığıma yanıyorum bunca zaman vicdansız olduğunu göremedim diye, bir laf etti kardeş, hiçbir şey diyemedim ulan” dedi.

“aldatmış mı ulan” dedim.
“yok ulan” dedi, “öyle olsa ona küfür ederdim, yüreğim soğurdu, çok pis laf etti” dedi.
sormadım kendisinin anlatmasını bekledim. bolca geyik yaptık, en sonuna bu hala ağlıyordu durup durup,
“oğlum ne ulan bu, ne söyledi ulan bu kız” diye sordum.

“istanbul’ da on beş gün kaldım, çok güzel yerler gezdim, muhteşem manzaraları gördüm, ama bu süre içerisinde bir defa bile seni özlemedim, bir manzaraya bile seninle bakmak istemedim, ben senden çok sıkılmışım, artık beni rahat bırak” demiş.

ben çektim biradan,
“vay kahpe” diyebildim sadece.
güldü.

ayrılın eyvallah da adam akıllı konuşun giderken, arkada bıraktıklarınız o laflar yıllarca çınlıyor kulaklarında.
vicdanlı olun ulan biraz, ölmezsiniz ya.

not:dibine kadar doğrudur hikaye, bir tek yılmaz ismi hariç.

okumadım hocam kusura bakma çok uzun zaten kız da yok niye okuyum.   :crazy:

didnt-read-lol.gif

medal medal

• 2 weeks later...

cloudsovercuba.com

SSCB ve ABD arasında yaşanmış Küba Krizi'ni konu alan interaktif bir belgesel. İlgililerin hoşuna gidebilir.

• Upvote 1

• 2 weeks later...

13V7DSN.jpg

• Upvote 2

Başlık: (Hollanda maçı) Yenilgi sonrası Fatih Terim Beyanatları

[spoiler]http://inciswf.com/gelmedi.swf[/spoiler]

:D

Edited by Century
  • Upvote 2

• Yikus_Maximus changed the title to Bazen sadece konu dışında kalmak istersin.
 Share

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...