Jump to content

Bazen sadece konu dışında kalmak istersin.

Elnaen
 Share

Ya ben bir şey merak ettim de bu araba kazaları neden en çok Rusyada oluyor bir bileniniz var mı acaba , internette araba kazası videosu izlediğim zaman yanlarda Rusça yazılı tabela görüyorum bunlar cidden kahvaltısında votka mı içiyorlar lan her gün

he. ne sandın. adamlar su diye vodka içiyor

medal

Ya ben bir şey merak ettim de bu araba kazaları neden en çok Rusyada oluyor bir bileniniz var mı acaba , internette araba kazası videosu izlediğim zaman yanlarda Rusça yazılı tabela görüyorum bunlar cidden kahvaltısında votka mı içiyorlar lan her gün

O videoların hep rus olmasının sebebi rusya da arabalarda kamera olma zorunluluğu vardır. Sürekli kayıt yapıp kazaları bu şekilde tespit ederler. Mantıklı bir sistem yani, bize de getirmeyi düşünüyorlarmış diye duydum.

Ama bu videoların çokluğunda rusların ayyaşlığının etkisi de az değil hani.

medal medal medal

[media]http://www.youtube.com/watch?v=vXZq-Pj03wM[/media]

Nasıl bir piskopatmış bu böle ya.

Haydi insan sarrafları bunu da açıklıyın. Ataistlerdi dimi o. :lol:

Bir bakışta anlarım işleri yalan oldu ya la. :Ds

medal medal

• Forum Moderator

1 hafta falan düşük/sıfır aktivite durumundayım. 

çok fazla karıştırmayın ortalığı sonra bi gelip 500 mesaj okumak zor oluyor  :learn:

@_CrEEpEr_'in başlattığı Doge akımına biz de kapıldık ne yazık ki.  :Ds

• Upvote 1
medal medal medal

1 hafta falan düşük/sıfır aktivite durumundayım. 

çok fazla karıştırmayın ortalığı sonra bi gelip 500 mesaj okumak zor oluyor  :learn:

bu demek oluyor ki 1 hafta yüksek aktivite durumundayım; çevirileri hallederim.

Edited by Century

Wow , much forum

Senin eski imzanda ki Bf-109 vs P-40 such Speed falan onu nası yaptın lan çok merak ediyorum aynısını Me-410'lara yapıcam bende imza yerine koyucam 

medal medal medal

bayağı uğraştım onla , önce me410 fotoğrafı bul paint ile doge kafası getir kokpite sonra da bas yazıları imza yapmak için boyutlandır yapamassan ben yaparım

mesajı 2 tane atmış haberin olsun, bu doge ler baya çoğaldı artık her yerde görüyorum kendisini  :Ds

medal

Yok artık 

bayağı uğraştım onla , önce me410 fotoğrafı bul paint ile doge kafası getir kokpite sonra da bas yazıları imza yapmak için boyutlandır yapamassan ben yaparım

Bence bana dedi, sana demedi xD

daha önceki mesajında Crepper sen eski imzanı nası yaptın demişti. ona cevap verdi ama yanlış mesajı alıntılamış

Yav hayır üstünde 2 tane jet motorlu trene "Yok artık" dedim 

medal medal medal

Nasıl bir piskopatmış bu böle ya.

Haydi insan sarrafları bunu da açıklıyın. Ataistlerdi dimi o. :lol:

Bir bakışta anlarım işleri yalan oldu ya la. :Ds

Millette zehir gibi kafa var anasını satim :D Türkiyede olsa bunu nah bulurlardı  :yes:

medal

Battlefield3'ün Back to Karkand paketini almak istiyorum ama Origin'in kendi sitesinde çok pahalı. 10€ yani 30 lira. Çıkış fiyatı. Hiç indirim yapmamışlar. TeknoSA, bimeks ve Vatan Bilgisayar'a baktım, orada DLC'lerin bazıları daha ucuz ama sitelerinden baktığım kadarıyla onlarda "Back to Karkand" paketi yok. Önerisi olan?

• Forum Moderator

Battlefield3'ün Back to Karkand paketini almak istiyorum ama Origin'in kendi sitesinde çok pahalı. 10€ yani 30 lira. Çıkış fiyatı. Hiç indirim yapmamışlar. TeknoSA, bimeks ve Vatan Bilgisayar'a baktım, orada DLC'lerin bazıları daha ucuz ama sitelerinden baktığım kadarıyla onlarda "Back to Karkand" paketi yok. Önerisi olan?

bundle sitelerini takip et. geçen ben çok düşük fiyata bf3 bundle'ı gördüm ama oyun benim için biraz menzil dışı kaldığından almadım

Ayrıca uzaylı deyince neden herkesin aklına kocaman kafalı kocaman gözlü ufacık kulaklı insan benzeri yaratıklar geliyor anlamış değilim. belki burda da bişey vardır  8/s

Hollwood'un her filminde uzaylılar koca kafalı olduğu için olabilir mi acaba? ;)s

Birde insan beyni büyüdükçe zekasıda daha ilerde olmuş oluyor mecbur kafada büyür. At kafası gibi kafa oluyor işte. Bunları bildikleri için olabilir mi? Gerçekcilik felan hani. :Ds

Gözler içnde mantıklı bir açıklama vardır hatırlamıyorum tam olarak. Oda zeka ve ilerliyrn zaman ile doğru orantılı olarak büyüyordu sanırım..

uzayl%C4%B1-980x500.jpg

Ahanda buda küçükken en keyif alarak izlediğim uzaylı filminden. Çılgın marslılar.

mars-attacks.jpg

medal medal

• Yikus_Maximus changed the title to Bazen sadece konu dışında kalmak istersin.
 Share

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...