Jump to content

Bazen sadece konu dışında kalmak istersin.

Elnaen
 Share

bi sorum olacak La174 ü almayı başarabilen var mı ?  :crazy:

Sadece konu dışı demek sende aşadaki linki mi çağrıştırıyor. 

http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/39957-yeni-ba%C5%9Flayanlar-ve-ustalar-i%C3%A7in-soru-cevap-topi%C4%9Fi-1/

Anlayışın için teşkür.

medal medal

https://eksisozluk.com/hollandada-burokrasiyi-felc-eden-turk--4540573?a=popular

İnatçılıkta son nokta :D

Adamın son dediğine güldüm asıl "Cezaevinde dilekçe yazmaya çok vaktim olur" :crazy:

Edited by Century
  • Upvote 1

https://eksisozluk.com/hollandada-burokrasiyi-felc-eden-turk--4540573?a=popular

İnatçılıkta son nokta :D

Adamın son dediğine güldüm asıl "Cezaevinde dilekçe yazmaya çok vaktim olur" :crazy:

Sırasıyla 6.7.ve 9. post güldürdü valla. :lol:  +1

medal medal

42 gayrimenkulü olan Şahin'e bazı kiracıları yüzünden ve yangın güvenlik kurallarını ihlalden para cezası kesti

Varyemez Amca yaptığı şeyin savunulacak yanı yok ,resmen suistimal etmiş sistemi.

• Upvote 1
medal medal

teknoloji dediğin nedirki...mühim olan olayın felsefesi. warthunderında bakıp feyz alması gerek..... renklerin güzelliğin bakın.

http://www.youtube.com/watch?v=eNFp25bFuTI

Hocam sanırım bir şey gözünden kaçmış Comodore 64 1982 yıllarında üretime geçmesine rağmen 1986 bilemedin 1988 Türkiye girdiğini düşünürsek oyunundaki Kopit şu anki F16 Kokpitin den bir kaç eksik hali yaniii adamlar arayı bayaaaaa açmışlar. 

medal

@Century

Nasıl bir manyaklık yaw bu böle. Helal olsun tshirtlüye valla. Şalterler atmış yürümüş üstlerine. Herkes yapamaz bence öle tiplere.

Ahanda hello Kitty'nin yeni yüzü.

gandalf-%C4%B1n-hello-kitty-de-oynamas%C

medal medal

• Forum Moderator

Ekşi sözlükteki "krokiller" denilen arkadaş aramızdan hangi oyuncu çok merak ettim.

ben biliyorum ama söylemek etik olmaz kanımca  :Ds

o krokillerin kim olduğunu tahmin ediyorum ama :D edit : adam syndrome23e çömez demiş :D tahmin ettim ben :D

Çoğu kişi Abfangjager sanıyor ama değil. Bende yeni öğrendim kim olduğunu da konuyu uzatıp kışkırtmamak lazım.

Uzatmaya gerek yok sonuçta.

medal medal

• Forum Moderator

o krokillerin kim olduğunu tahmin ediyorum ama :D edit : adam syndrome23e çömez demiş :D tahmin ettim ben :D

o değil. bir de çağatay abfangjager bana niye çömez desin :D

arkadaş epey yeni bize göre  bir de o günki ruh halime bağlı ;  ayrıca avatarı teletubbie olan kişiye  ne diyem mahmut mu diyem?  :dntknw:

özgür platformda özgürce konuşulur. kişisel sorunum yok arkadaşla o gün uzun zaman sonra foruma göz gezdirirken bir başlığa mesaj yazdım "zbam" politiksin diyor, politik olmak istesem gider parti kurarım :Ds , forum paylaşım yeridir dedik memleketin geldiği halden bir kare resim paylaştık. forumun kuralı varsa uyulur.

arkadaş epey yeni bize göre  bir de o günki ruh halime bağlı ;  ayrıca avatarı teletubbie olan kişiye  ne diyem mahmut mu diyem?  :dntknw:

özgür platformda özgürce konuşulur. kişisel sorunum yok arkadaşla o gün uzun zaman sonra foruma göz gezdirirken bir başlığa mesaj yazdım "zbam" politiksin diyor, politik olmak istesem gider parti kurarım :Ds , forum paylaşım yeridir dedik memleketin geldiği halden bir kare resim paylaştık. forumun kuralı varsa uyulur.

Ekşiden alıntı yapmışsın bende öyle cevap vereyim evladım ben sana yapma demiyorum, yap, ama hobi olarak gene yap

Yaptığın şey iyi, kötü değil, düşüncelerini buraya yazmak yerine oraya yazıyorsun, daha çok insana ulaşıyor düşüncelerin, ki zaten bir iki pürüz dışında genel olarak oradaki yorumlarına da katılıyorum. Lakin sadece, insanlara cevap hakkı doğurulamayacak yerlerde insanlara yorum yapma. Bazı insanlar hakkında sıkıntıları yüz yüze konuşmak her zaman için daha iyidir :)

Edited by Century
  • Upvote 1

• Forum Moderator

valla benden daha az zamanda senior mod olan adamlar var. benden önceki mod kaç günde mod oldu? ben mod olduğumda 900 küsür mesajım vardı. zaten bu iş için eski ülye olmak gerektiğine de inanmıyorum. benim kimseyle de bi sorunum yok. tesadüf eseri gördüm mesajı.

forum kuralları açıktır, istersen tek kelime kullan politikaya dair -sizin olay neydi hatırlamıyorum- en ufak bir iz olmaması lazım. sonuçta burada her çeşit görüşten insan var, rahatsız olan çıkabilir. ben sadece bana denileni yapıyorum. ve emin olun bana denileni bile tam anlamıyla yapmıyorum. burada yazdığınız bir çok şeyi -sizin için demiyorum genel olarak- global forumda yazamazsanız veya benim sözlü uyarıyla geçtiğim bir çok şeye orada daha ağır cezalar verirler. ama maalesef ne yaparsanız yapın insanları memnun edemiyorsunuz, hem de büyük ölçüde gönüllülüğe dayanan bi işte bile.

forum paylaşım yeri evet, ama belirli sınırlar içinde.

son olarak, benim de kesinlikle kimseyle kişisel bir sorunum yok. kaldı ki o kadar ufak bir yorum için zaten olamaz :) 

Ekşiden alıntı yapmışsın bende öyle cevap vereyim evladım ben sana yapma demiyorum, yap, ama hobi olarak gene yap

Yaptığın şey iyi, kötü değil, düşüncelerini buraya yazmak yerine oraya yazıyorsun, daha çok insana ulaşıyor düşüncelerin, ki zaten bir iki pürüz dışında genel olarak oradaki yorumlarına da katılıyorum. Lakin sadece, insanlara cevap hakkı doğurulamayacak yerlerde insanlara yorum yapma. Bazı insanlar hakkında sıkıntıları yüz yüze konuşmak her zaman için daha iyidir :)

kısmen buna katılıyorum.

http://www.youtube.com/watch?v=711bZ_pLusQ

Aga bu ne yaa :D

Ateistler acilen konuya bekleniyor. :D

medal medal medal

• Yikus_Maximus changed the title to Bazen sadece konu dışında kalmak istersin.
 Share

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...