Jump to content

Bazen sadece konu dışında kalmak istersin.

Elnaen
 Share

Lockeed martin

Nice meme dude nice meme !!

medal medal medal

Çiftlik bank kullanıcıları (Temsili değil :D)

İlgili resim

medal medal medal

Guest
23 hours ago, YavruKurt147 said:

Çiftlik bank kullanıcıları (Temsili değil :D)

İlgili resim

Edited by Guest

On 14.03.2018 at 7:57 PM, Nebaki said:

Yhaaaa MoRuQ yattığım yerden 10 bin kağıt kazanıyorum yeaaaaaaaaaa 3-5 tavuk ile araba alıcam kendime moruuuuuuuuuuuuuuuk

Peki ya sonuç ne oldu dersiniz ? 

Spoiler

nah çeken teyze ile ilgili görsel sonucu

medal medal medal

Kardeşlerim size bir sorum olacaktı  irtifa kazanmadan burnu havaya kaldırmanın bir yolu var mı? yani uçağın burnunu kaldıracağım ama yükselmeden irtifa aynı kalıcak??

medal

Guest
16 hours ago, xXACE_FALCONXx said:

Kardeşlerim size bir sorum olacaktı  irtifa kazanmadan burnu havaya kaldırmanın bir yolu var mı? yani uçağın burnunu kaldıracağım ama yükselmeden irtifa aynı kalıcak??

suESTh.jpg

7 hours ago, Nebaki said:

suESTh.jpg

Pugachev kobra manevrası oyun içinde sim modda yapılabiliyor ancak bu harekette bile azda olsa irtifa kazanıyorsun, Maalesef bunu yapmak oldukça zor ve imkansız yakın kobra manevrasını yapıyor bile olsan

Edit: 5.37'de irtifa kazanılmadan yapılıyor ama bunu gerçekte yapacak bir babayiğit var ise tanışmak isterim

Edited by Panther2995
medal medal medal

• Forum Moderator
3 hours ago, Panther2995 said:

Pugachev kobra manevrası oyun içinde sim modda yapılabiliyor ancak bu harekette bile azda olsa irtifa kazanıyorsun, Maalesef bunu yapmak oldukça zor ve imkansız yakın kobra manevrasını yapıyor bile olsan

Edit: 5.37'de irtifa kazanılmadan yapılıyor ama bunu gerçekte yapacak bir babayiğit var ise tanışmak isterim

videosu var mı ya? art yakıcı olmadan nasıl yapıyorsun :)  youtube'da bir iki tane uyduruk video gördüm ama hiç bir gerçekten yapmıyor sadece yapıyor gibi davranmışlar :) 

Kardeş ben arabada 120'nin üstüne çıkamadım siz napıyonuz yav ? o_o

medal medal medal

April Fool's Day vesilesiyle bu yıl Denizaltı test savaşları gelmiş. :)

Edited by UnicornKnight
  • Upvote 1
medal

• 2 weeks later...
  • Forum Moderator

Geçenlerde bir hafta sonu Ankara'da ki Rahmi Koç müzesine gittim, dışarıdan gelen bir ziyaretçiyi gezdirme görevi sanki işsizmişim gibi bana verildi çünkü :D . 

Müzede bol miktarda model uçak ve havacılık ekipmanı var. Benim "companion'lar" pek ilgilenmedikleri için detaylı bakamadım. Yalnız savaştan gerçek askerlerin üniformalarına kadar her şey vardı. 

Ama benim kafama takılan çok başka bir şey oldu. Müzede Messerschmitt'in 1956 model bir arabası vardı. Şunun gibi bir şeydi:

http://car-from-uk.com/sale.php?id=391057&country=us

Fotoğrafını çekmiştim ancak şu an yanımda yok fotoğraf. Bayağı ilginç bir tasarıma sahip, özgün bir araç. Bir çok açıdan da faydalı, az yer kaplaması, hafif olmasından dolayı muhtemelen az yakıt tüketmesi gibi avantajları olduğuna inanıyorum. En azından kendi dönemi için.

Ben Messerschmitt'in savaştan sonra araba yaptığını duymuştum, ama bu tarz özgün modeller olduğunu bilmiyordum. Müzeyi de herkese tavsiye ederim. Öğrenci 5, tam 9 TL gibi bir fiyat tarifesi var ve içerisinde bulunanlara göre bedava diyebilirim. Ayrıca konumu dolayısıyla aynı anda Kaleiçi'ni ve bir diğer muhteşem müze olan Anadolu Medeniyetler Müzesini de gezebilirsiniz :D 

Arkadaşlar merak ettiğim bir konu var,  ara sıra yerden bana tracer mühimmatlı tüfek ile ateş eden küçük askerler görüyorum hatta bazen zevkine üzerlerine ateş edip öldürüyorum da işte o askerlerin bizi düşürme ihtimali var mıdır?  bazen attıkları mermiler isabet ediyor hasar alma ses efekti çıkıyor fakat hasar vermiyor.

medal

• 2 weeks later...

Hocam geçen gerçekçi gireyim dedim, biliyorsunuz arcadeciyim. Neyseee, girdim hocam aldım ZIS-30'u başladım sürmeye. Polonyamıydı harita yok tövbee Doğu Avrupaydı galiba yalan olmasın, bi köprü gördüm geçecem. Girdim hocam köprüyeee, köprünün ortasında arkamdaki T-34 beni ittirmesin mi! Zaten ZIS-30'um minnacığım. Adam attı aşşaaa beni köprüden. Bide üstüne ":D" aha bu ifadeyi attı. ZIS-30'a 7dk lık ceza da geldiii, üstüne tamir masrafı harcandııı.

Dedim orada kendime, "tamam abi arcadeye devam, bak bi değişiklik olsun diye girdin gerçekçiye bu oldu. evren gerçekçi oynamanı istemiyor dimehki :D" 

Buda böyle basit bi anımdır...

• Haha 1

Spit mk 22 ile son maçımda 4 me 262 düşürdükten sonra kendimden geçip aradoyu ramladım beyler tek görevlik aslan boosterim ile birlikte XD

medal

Share

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...