Jump to content

Bazen sadece konu dışında kalmak istersin.

Elnaen
 Share

Tövbe ben birdaha spitfire oynamam bu ne arkadaş Hispano ile NS-23 arasında o kadar fark var ki ruslarla nişan almayı unutmuşum. Oynayamaz oldum isabet ettiremiyorum normalde 4lü NS-23 ile ben jet avlardım 1 km den artık önümde düz uçan P-47ye nişan alamıyorum. tek tek sıkıyorduk galba öyle birşeydi ama olmuyor hispanoya alışınca. Her neyse letgoya yükledim. Spitfire mk24 isteyen varsa sahibinden satılık. fiyatı anlaşırız.

medal

• Forum Moderator

Hispano oyunun en yüksek namlu çıkış hızına sahip silahlarından biri, NS23'ün 1,5 katı falan olması lazım. Ayrıca Hispano'nun ateş yoğunluğu da yine en az 1,5 kat fazla NS23'ten. NS23 ile nişan alıp Hispano ile alamıyorsan sıkıntı toptan çok sendedir bence. Daha rahat nişan almak için dikey hedeflemeyi kapatmayı deneyebilirsin. 

Ha bu arada çoğu araçta (hatta belki hepsinde) Hispano'ların NS23'ten çok daha fazla mermisi var. 

NS23 gibi oldukça yavaş bir topla 1 km'den jet avlıyorsan Hispano ile harikalar yaratırsın. Bence denemeye devam etmelisin

On 02/06/2018 at 18:35, syndrome23 said:

Hispano oyunun en yüksek namlu çıkış hızına sahip silahlarından biri, NS23'ün 1,5 katı falan olması lazım. Ayrıca Hispano'nun ateş yoğunluğu da yine en az 1,5 kat fazla NS23'ten. NS23 ile nişan alıp Hispano ile alamıyorsan sıkıntı toptan çok sendedir bence. Daha rahat nişan almak için dikey hedeflemeyi kapatmayı deneyebilirsin. 

Ha bu arada çoğu araçta (hatta belki hepsinde) Hispano'ların NS23'ten çok daha fazla mermisi var. 

NS23 gibi oldukça yavaş bir topla 1 km'den jet avlıyorsan Hispano ile harikalar yaratırsın. Bence denemeye devam etmelisin

Normalde eskiden La-9 oynarken gözümün önünde düşmanın avans açısı yuvarlağı hayalen belirirdi oraya ateşederdim düşerlerdi. artık o yuvarlağı hayal edemiyorum. Neyse tekrar alışcaz artık 5-10 maç sonra düzeltirim. isabetim düzelene kadar karşıma jet çıkmasın :/

Edit:Tamam tamam düzeldi galiba son maç 5 kill.  6 kill olacaktı da yeni yeni alıştım 6. kill F7F olucaktı benim aim rezalet 30 metre önümdeykendüşüremedim :D 

Edit:Ve şimdiki maçta 6 kill ancak bu Yak-9P. 7 kill olacaktı bu seferde adamı ramladılar... hayatımda aynı uçakla ikinci 7 kill olucaktı beh. ya insan öldürüp skor almak varken neden ramlar? bana ne  saymam o maç 7 kil aldım :/  

Edited by xXACE_FALCONXx
medal

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • Forum Moderator
1 hour ago, CaptainLuftwafle said:

Yeni mod beyin benden haberi var mı peki :016:

xd.thumb.jpg.9693b8e4dc5928525a661f0eef5

Ne demek istiyorsun tam anlayamadım.

• Forum Moderator
2 hours ago, GARYOSAVAN said:

Şöyle diyor arkadaş, "beni uyar, beni cezalandır, beni banla..."

Öyle olmadığını umarak sordum soruyu  :)

On 17/10/2018 at 17:05, turxtar said:

Öyle olmadığını umarak sordum soruyu  :)

İlk olarak "Sen hayırdır..." başlıklı bir uyarı ile başlayabilirsin. Arkadaş RDM'lik bir yaptırım bağımlısı olduğu için ceza almayınca piskolojisi bozuluyor. Günlük rutini içinde mutlaka tok karnına en az bir uyarı, haftada bir ban yemezse kendine gelemiyor. Arkadaşın önceki piskoloğu syndrome23'ten tavsiye ve reçete alabilirsin.

Edited by GARYOSAVAN
  • Like 2
medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

• Forum Moderator

Forum kurallarına uyulduğu sürece herkes istediği gibi içerik üretebilir. Ceza vermemizin kimseye faydası yok. Ancak düzeni sağlamak için kurallara uymayanlara ceza vermek zorundayız. 

• Upvote 1

On 17/10/2018 at 17:10, GARYOSAVAN said:

İlk olarak "Sen hayırdır..." başlıklı bir uyarı ile başlayabilirsin. Arkadaş RDM'lik bir yaptırım bağımlısı olduğu için ceza almayınca piskolojisi bozuluyor. Günlük rutini içinde mutlaka tok karnına en az bir uyarı, hafta bir ban yemezse kendine gelemiyor. Arkadaşın önceki piskoloğu Syndrome23'ten tavsiye ve reçete alabilirsin.

Çok iyiydi yalnız bu :p:Şu foruma girince burnuma buram buram ban kokusu geliyor. Şaka bir yana, artık imzalar değiştirilemiyor mu ya da imza olayı tamamen kalktı mı ? Hiçbir ayarını bulamıyorum da. 

medal medal medal medal medal medal

Oyun ne kadar değişmiş yaw ?? Çok yabancı geliyor artık oynayamıyorum bir de anlam veremediğim bir huyum var ki nedense her büyük güncelleme öncesi oyuna ara veririm sonra bir bakmışım yeni modlar HELİKOPTERLER ne kaçırdum yahu

medal

9 hours ago, xXACE_FALCONXx said:

Oyun ne kadar değişmiş yaw ?? Çok yabancı geliyor artık oynayamıyorum bir de anlam veremediğim bir huyum var ki nedense her büyük güncelleme öncesi oyuna ara veririm sonra bir bakmışım yeni modlar HELİKOPTERLER ne kaçırdum yahu

Oyundaki son durum özetle şöyle, arcade oyun modunda üç tank veya 3 gemiden fazlasını kullanamıyorsunuz. Uçaklar için maksimum 11 slot kullanabiliyorsunuz. RB veya sim oynayan oyuncuların ise aşağıdaki dağılımdan daha fazlasını ihtiyacı olmuyor. Dolayısı ile daha fazla araç koymuş olmak boşa harcanmış ve asla fullenemeyecek mürettebat puanı ve +3 basılamayacak araç anlamına geliyor. Oyunun bütün özelliklerini kullanan oyuncular için slot dağalımı şu şekilde:

Maksimum 3 adet tank + Maksimum 2 adet uçak/helikopter + Maksimum 3 adet gemi

Tanklarda kademe 6'lar geldi ve 7'ye kadar yolu var. Uçaklar içinde kademe 6'lar eklenecek. Mürettebat skill puanları arttırıldı, oradan biliyoruz.

Kademe 5 tank veya uçağın varsa helikopteri de satın alıp araştırabiliyorsun.

Tank savaşlarında kazanılan araştırma puanları arttırıldı. Artık bir sim battle girip 30-33K arası RP kazanabiliyorsun. Uçaklar kadar kolay tank açman mümkün.

Edited by GARYOSAVAN
  • Thanks 1
medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

• 1 month later...
  • Forum Moderator
On 17/12/2018 at 07:27, Nebaki said:

Planlanlı Türkçe'de mevcuttur?

Hide contents

1.jpg.9367f5007df8196ce5c18d860cc5913b.j2.jpg.7d3fc1c926395476531ea798f75a04d1.j

Planlanmış'ı Planlı'ya çevirin demiştim yanış anlaşılma olmuş PC başına geçince kendim düzelttim :D

• 1 month later...

Rank 6 standart oyunum= Spawn ol, helikoptere öl, tekrar spawn ol, helikoptere öl, tekrar spawn ol, helikoptere öl. helikoptere ölmeden önce bulursan düşman öldür. return to hangar. tekrar et.

• Haha 1
medal

Harbiden şu 3-4 kilometre den roket-füze ile tank savaşlarının trollenmesine bir çözüm gerekiyor. .roketin nerden geldiğini göremeden ölmek ayrı bir tür eziyet. .

Birşey de yapılamıyor. .Diğer Atgm bilmiyorum ama Bmp-2 roketi o mesafe den etkisiz. .2-3 km arası bmp nin roketi hedefe varmadan patlıyor ..Akıllı helikopter kullanan adam zaten doğduğu yerde askıda bekliyor ve ateş ediyor..tankın topu ve tüfekleri zaten menzil dışı..

Birisi bana helikopterlere vurulamayan menzilden tank savaşlarını domine ettirmenin mantığını anlatırsa sevinirim. .

Roketi olmayan helikopterlerde de durum tam tersi ..3 mermi isabet ettirebilmek için 300 mermi sıkmanız gerekiyor. .kurşunlar yelpaze gibi dağılıyor. .

Vallahi ben Gaijin i anlamıyorum. .bir tarafta 4 km den tank vuran heli. .Diğer tarafta 100 metre den bile mermisi dağılan heli. .

Buzx e katılıyorum..Tier 6 Arcade tank savaşlarında helikopterler gına geldi bana..

medal medal medal medal

Share

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...