Jump to content

Bazen sadece konu dışında kalmak istersin.

Elnaen
 Share

4 hours ago, alfakappa said:

Spit'e iyi yapmışsın. KS ayağına beni vuranları listeliyorum ben. Eğer herhangi bir oyunda görürsem de tepeliyorum. 

Eğer hedef (takım için tehdit oluşturmadığı müddetçe) yanıyorsa, düzeltilemeyecek şekilde irtifa kaybediyorsa, spine girmişse, düşeceği bariz belliyse, o hedefi vurmak kill stealdır ve bunu yapan kişi dost ateşini cidden hakeder. Yine de saygınlık ve takımın çıkarları için sakin kalmanız en iyisidir. Ancak hedefe iki duman tüttürüp arkasına geçeni kill stealer diye tarayanları atış talimi niyetine kullanıcaksın :D  Ha bir de şu var, keşke TKcilerin hepsi ks için bunu yapsa, en azından kendince bir sebebi var diye düşünürsün ama öylesine yapanlar var... mesela youtubeda Cylide 111 diye vasat bir kanal var, öylesine tk yapıp videosunu çekiyor. Ban yeyip geri geliyor.

Edited by xXACE_FALCONXx
medal

4 hours ago, xXACE_FALCONXx said:

Eğer hedef (takım için tehdit oluşturmadığı müddetçe) yanıyorsa, düzeltilemeyecek şekilde irtifa kaybediyorsa, spine girmişse, düşeceği bariz belliyse, o hedefi vurmak kill stealdır ve bunu yapan kişi dost ateşini cidden hakeder. 

Kesinlikle katılıyorum.:good:benim bu yüzden çok ölmüşlüğüm var. KS yapmamak için vurmadığım yanan uçaklardan çok darbe yedim.:DD

medal

bahsettiğim youtubedaki teamkill compilationlardan oturum idlerini yazıyorum. Kendini akıllı sanıyor; isimleri,mesajları,kendini ele verecek bir çok şeyi sansürlemiş ama pocket loss yüzdesinin yanındaki oturum numaralarını unutmuş. Videodan okuyabildiğim kadar yazdım Umarım ilgili kişilere iletilir.

cbc5b90027a9c8

13eBafc00043e55

14644c5001ca4b8

147dac3002272b2

147e15f0022B240

14b8ece002ea6d1

14b98fe002ecd7e

14bae80002f1145 

14e46270036d9ab

Bu numaralarla replay bulmak mümkünn mü ?

Edited by xXACE_FALCONXx
medal

• Forum Moderator

Yüksek ihtimalle gelmez. Geçen selerde 30-40 civarında oldu indirimler yanlış hatırlamıyorsam

4 hours ago, syndrome23 said:

Yüksek ihtimalle gelmez. Geçen selerde 30-40 civarında oldu indirimler yanlış hatırlamıyorsam

Yüzde 30 indirim gelmiş, tam zamanında, T-2’yi açmak üzereyim çok iyi oldu bu :)

medal

• Forum Moderator

Aynen şaşırdım açıkçası. Bu sene Mihver araçlarına da gelmiş. Alman ve İtalyan ağacında bi ton araç vardı almak istediğim bütün gümüşleri bitirene kadar aldım 60 bin gümüş kaldı :D 

10,5 Tiger'ı falan aldım ya, araştıralı 2-3 yıl oluyordur. Oyundan kalkalı bile rahat 1 yıl oluyor yani

• Forum Moderator

Özetle, çeşitli sebeplerden dolayı görüş alanının daralması gibi yorumlayabiliriz. Wiki'de güzel bi görseli var;

https://en.wikipedia.org/wiki/Tunnel_vision

Jet oynarken bunu duyuyorsan muhtemelen şu örnek daha iyi açıklayacaktır, araç sürücüleri hızları arttıkça bu tunnel vision'dan ötürü daha dar açıları görmeye başlarlar. Tam biyolojik sebebini bilmiyorum açıkçası ama beynin işleyebileceği görüntü kapasitesi diye uydurabilirim, en azından mantığı oturur. 

Örneğin şöyle düşün, 30'la giden adam önüne bakarken karşıdan karşıya geçemn yayayı, hatta yanda yürüyen yayayı bile fark eder ama 150'yle giderken tunnel vision'dan ötürü daha dar bir koni görmeye başlar ve sadece yolu görür, atıyorum 200'le gitse neredeyse sadece kendi şeridini fark eder. 

Tam olarak bu değil, ama kısmen bu doğru. Tunnel vision diye google'a yazarsan bir yığın yerli yabancı kaynak çıkar

2 hours ago, syndrome23 said:

Özetle, çeşitli sebeplerden dolayı görüş alanının daralması gibi yorumlayabiliriz. Wiki'de güzel bi görseli var;

https://en.wikipedia.org/wiki/Tunnel_vision

Jet oynarken bunu duyuyorsan muhtemelen şu örnek daha iyi açıklayacaktır, araç sürücüleri hızları arttıkça bu tunnel vision'dan ötürü daha dar açıları görmeye başlarlar. Tam biyolojik sebebini bilmiyorum açıkçası ama beynin işleyebileceği görüntü kapasitesi diye uydurabilirim, en azından mantığı oturur. 

Örneğin şöyle düşün, 30'la giden adam önüne bakarken karşıdan karşıya geçemn yayayı, hatta yanda yürüyen yayayı bile fark eder ama 150'yle giderken tunnel vision'dan ötürü daha dar bir koni görmeye başlar ve sadece yolu görür, atıyorum 200'le gitse neredeyse sadece kendi şeridini fark eder. 

Tam olarak bu değil, ama kısmen bu doğru. Tunnel vision diye google'a yazarsan bir yığın yerli yabancı kaynak çıkar

Anladım sağolun. Ben farketmedim ama insanlar epeyce şikayet ediyor bundan.

medal

• 8 months later...
  • 3 weeks later...

F2G-1 yeni over powered zırvalığı sanırsam ha, bana neden uzun süredir oynamayı bıraktığımı tekrar anımsattılar sağolsunlar. :dry:

medal

• Forum Moderator
22 hours ago, UnicornKnight said:

F2G-1 yeni over powered zırvalığı sanırsam ha, bana neden uzun süredir oynamayı bıraktığımı tekrar anımsattılar sağolsunlar. :dry:

eğer şu donanma uçağıysa o 1 senedir falan gereksiz iyi 

Artık sıktı. Hiç adam gibi maçta eşleşemedim. 2.dünya savaşında leopard 1 le eşleşmeye geç oyunda bugların git gide sinir bozucu hale gelmesi oyunu bitirdi.Son br değişiklikleri sıktı. Oyunda ki russian biası saymıyorum bile... Oyunu silerek en doğru şeyi yaptığımı düşünüyorum. 2013 den beri neden yükleyip sildiğimi tekrar hatırlattı. Hiç düzelme yok. Gİt gide çöpleşmeye başadı.

• Forum Moderator

Yönetimde olduğum zamanlardan beri söylüyorum Russian bias bir mittir ve bunu iddia edenlerle dalga geçilmek için üretilmiştir. Sadece Türk topluluk iddia ediyor böyle bir şeyi.

Lakin diğer kısımlara bir itirazım yok. 

• 1 month later...
  • 3 months later...
  • Forum Moderator
On 10/07/2021 at 16:42, halogong said:

Galiba eskisi gibi aktif değil forum. Bir grupta felan mı toplandınız yoksa oynayan kalmadı mı?

Oynayan var fakat foruma giren pek yok malesef.

• Sad 1

• Forum Moderator

globalde de forumlar genel olarak ölü zaten. web sitesinin yorumlarına gelen kadar mesaj foruma gelmiyor çoğu zaman. anca forumda kavga falan çıkarsa. o yorumlarda yetkililerde cevap veriyorlar zaten onlar da bu durumu istiyorlar bence

• Like 1

Share

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...