Jump to content

Bazen sadece konu dışında kalmak istersin.

Elnaen
 Share

Öncelikle şunu belirteyim; Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin yargı bölümüne 2009'dan beri güvenmiyorum. Bu kararın da Fenerbahçe'nin maçlarında şike olduğunu veya aynı şekilde şike olmadığını gösterdiğini düşünmüyorum. Ama bu swf'yi yapan kim ise başarılı bir çalışma yapmış:D

Ekşisözlük; Başlık: 17 Ocak 2014 Yargıtay'ın şike kararı açıklaması

[spoiler]http://s7.directupload.net/images/120830/dwkkcgqy.swf[/spoiler]

Edited by Century

GARYOSAVAN'ın Community Helper'lığını kutlarım.  :)s

• Upvote 1

http://www.youtube.com/watch?v=RvsXci5qsZ8

Bizim Garyosavar ne ara Komünikator helper oldu ya.   :Ds

Comununity Provakatör ile Comunuty Helper aynı Squadda  :Ps

Edited by AbfangJager
  • Upvote 1
medal medal

Nedense bir bizde vardır bu takıntı başka ülkelerde yoktur. Filmde Türk mü dedi, Türkiye mi dedi, Türk bayrağı mı göründü, hemen iki katı dikkat kesilir, içimize bir mutluluk girer.

wjdifd.gif

Alakasız olarak;

turk-egitim-sistemi.gif

Edited by Century
  • Upvote 1

Nedense bir bizde vardır bu takıntı başka ülkelerde yoktur. Filmde Türk mü dedi, Türkiye mi dedi, Türk bayrağı mı göründü, hemen iki katı dikkat kesilir, içimize bir mutluluk girer.

wjdifd.gif

Alakasız olarak;

turk-egitim-sistemi.gif

O stealin beauty'de ne yapıyor öyle bayrakla yav anlayamadım?

Eğitim sistemi ise süper olmuş  :good:

medal

O stealin beauty'de ne yapıyor öyle bayrakla yav anlayamadım?

Alıntıdır. Sorunun cevabı altı çizili cümlede.

[spoiler]

Stealing Beauty

Benim için öncelikle Novecento / 1900 ve sonra Il Conformista / The Conformist / Konformist demek olan Bernardo Bertolucci "Doğu Üçlemesi"ni ( The Last Emporer / Son İmparator [1987], The Sheltering Sky / Çölde Çay [1990] ve Little Buddha / Küçük Buda [1993]) tamamladıktan sonra kamerasını tekrardan ülkesine çevirir ve 1996’da senaryosuna da katkıda bulunduğu Stealing Beauty / Çalınmış Güzellik filmini tamamlar. Bertolucci'nin Novecento / 1900 ve Il Conformista / The Conformist / Konformist filmlerini (film adlarına tıklayarak ulaşabilirsiniz) büyük bir keyifle günceme konuk etmiştim ama nedense "Doğu Üçlemesi"nden hiç bahsetmemişim. Üçlemeyi -şimdilik - yine başka bir zamana bırakarak Bertolucci’nin uzun yıllar ülkesinden uzakta devam eden sürgün hayatından sonra dönerek güzeller güzeli Toskana’da tamamladığı Stealing Beauty / Çalınmış Güzellik filmine hasbelkader değinmek istiyorum. Birbirinden güzel başyapıtlardan sonra Bertolucci neden böyle bir film çeker ve neden içeriğinde Türk motiflerine yer verir diye düşündürten bir film Stealing Beauty .

Evet içinden Türk Bayrağı (Toskana’da bohem bir hayat sürdüren muhteşem kır evinin sahiplerinin oğlu Christopher Türkiye’deki geçirdiği tatilinden dönerken Türk Bayrağı getirir ve küçük kızkardeşini Bayrağımıza sarmalar ‘işte Türk Bayrağı’ diyerek) ve Ali Ogzenturk (Yine aynı kişi yani Christopher evlerine Amerika’dan konuk gelen Lucy gibi davranarak internette sohbet etmektedir Ali Ogzenturk adındaki biriyle, “Merhaba ben Lucy 19 yaşındayım. Bakireyim” der Lucy gibi davranan Christopher, “Ben İstanbul’dan Ali” der Ali Ogzenturk, ki muhtemelen Ali Özgentürk’e göndermedir bu durum) isminin geçtiği bir film Stealing Beauty.

Film, Amerikalı güzel bakire Lucy Harmon’un (Liv Taylor canlandırıyor ve ilk başrolü sinemada, hatta diyebiliriz ki Bertolucci’nin sinema dünyasına sunumu) annesinin ölümünün ardından annesinin bohem arkadaşlarının Toskana’daki evlerine ziyaretinden ibaret gözükse de iki hedefi vardır ana kahramanın: Birincisi en son dört yıl önce geldiği ve bir öpücük aldığı yakışıklı İtalyan Niccoló ile ne kadar ileri gidebileceğinin hesapları, ikincisi intihar eden şair annesinin bıraktığı defterden öğrendiği üzere tam 19 yıl önce konuk olduğu evde birlikte olduğu kişiyi (ki biyolojik babasıdır bu kişi Lucy’nin) bulma çabaları…Hedeflerini gerçekleştirme yolunda emin adımlarla ilerleyen Lucy film boyunca annesinin bıraktığı deftere üç şiir karalar (elbette asıl karalayan senarist Susan Minot'tur)… Lucy’nin hedefleri üzerine gayet yerinde anlam yükleyen bu şiirlerle bitirerek günce notumu, arşivimizde “içinden Türk motifleri geçen filmler” kategorisinde sınıflandırdığımızı belirtmek istiyorum bu filmi...

[/spoiler]

Edited by Century

https://www.youtube.com/watch?v=fls3s_pC1I8

o ne be öyle inanamıyorum. Gerçek değil dimi bu? sihdjidjfk  salatalık yerken poz verilir mi yaw  dsojhsijrj   

medal medal

Ne kapıymış arkadaş!

Bu kapının markasını kesin öğrenmem lazım bizim eve taktırmak için.

http://www.59saniye.com/baskina-giden-turk-polisinin-kapi-ile-imtihani/

Videoyu izledikten sonra spoiler'a tıklayın.

[spoiler]

zKFuQUf.jpg

[/spoiler]

Çalan şarkıda şu: МУЗЫКА ЭЛЕКТРО (Party Dont Stop) DJ Рыжов

Şarkının videosunu paylaşamıyorum, paylaşırsam kesin banlanırım "nudity" dolayısıyla.

Yalnız o hologram videosunu izlemeyin birden fazla yoksa benim gibi ağzınıza arkada çalan şarkı takılıp dandik bir şarkı için arama yapıyorsunuz.

Kurtulamıyorum, resmen ağzıma takıldı şarkı.

Edited by Century

Çalan şarkıda şu: МУЗЫКА ЭЛЕКТРО (Party Dont Stop) DJ Рыжов

Şarkının videosunu paylaşamıyorum, paylaşırsam kesin banlanırım "nudity" dolayısıyla.

Yalnız o hologram videosunu izlemeyin birden fazla yoksa benim gibi ağzınıza arkada çalan şarkı takılıp dandik bir şarkı için arama yapıyorsunuz.

Kurtulamıyorum, resmen ağzıma takıldı şarkı.

Hocam şarkının bi videosunu buldum da partili filan olanı diyorsan o görüntüler Project X filminden alıntı  :good: Sen onu mu dedin bilmem ama  :Ps

Hocam şarkının bi videosunu buldum da partili filan olanı diyorsan o görüntüler Project X filminden alıntı  :good: Sen onu mu dedin bilmem ama  :Ps

Irina Ukhmylova  adlı youtube kullanıcısı tarafından yüklenen videodan bahsediyorum.

Edit: Evet dediğin gibi oradaki videolar bir filmden alıntıymış, şarkıyı da o videoda hafif değiştirmişler.

Vay be Ukraynalılardaki RTÜK hiç çalışmıyor heralde dedimde orjinal videosu değilmiş.

Orjinal videosu şudur, gönül rahatlığıyla izlenebilir(ama hala ağzınıza takılma riski vardır sonra demedi demeyin :D ) 

http://www.youtube.com/watch?v=S3igdYavroo

Edited by Century
  • Upvote 1

Irina Ukhmylova  adlı youtube kullanıcısı tarafından yüklenen videodan bahsediyorum.

Edit: Evet dediğin gibi oradaki videolar bir filmden alıntıymış, şarkıyı da o videoda hafif değiştirmişler.

Vay be Ukraynalılardaki RTÜK hiç çalışmıyor heralde dedimde orjinal videosu değilmiş.

Orjinal videosu şudur, gönül rahatlığıyla izlenebilir(ama hala ağzınıza takılma riski vardır sonra demedi demeyin :D ) 

http://www.youtube.com/watch?v=S3igdYavroo

Hiç sorma ya alışkanlık yaptı banada. :lol:

Özellikle Elektra ve cedebadi bişiler diyor o taraflar işte.

edit :yanlış yere yazmışım :)

Hiç yakıştıramadım. :)

Edited by _Awful_
medal medal

• Yikus_Maximus changed the title to Bazen sadece konu dışında kalmak istersin.
 Share

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...