Jump to content

PGA 2013

JarzaK
 Share

http://www.gamearena.pl/pl/

Jak wiadomo 18-20 października odbędzie się PGA. Riot już zapowiedział że będzie, WG założę się że też na pewno się pojawi (nie przepuści żadnej okazji żeby wypromować ten crapowaty wowp) a co z ekipą gaijin? Będzie jakaś "oficjalna" reprezentacja czy nie bardzo? Jakby ktoś miał być to czas poważnie zastanowić się nad przyjazdem...

medal medal

http://www.gamearena.pl/pl/

Jak wiadomo 18-20 października odbędzie się PGA. Riot już zapowiedział że będzie, WG założę się że też na pewno się pojawi (nie przepuści żadnej okazji żeby wypromować ten crapowaty wowp) a co z ekipą gaijin? Będzie jakaś "oficjalna" reprezentacja czy nie bardzo? Jakby ktoś miał być to czas poważnie zastanowić się nad przyjazdem...

W tym roku wszelkie starania zostały przerzucone na Gamescome i IgroMir 2013, w nastepnym roku pojawimy się na 100% z naprawdę porządnym stoiskiem ;)

medal medal medal

W tym roku wszelkie starania zostały przerzucone na Gamescome i IgroMir 2013, w nastepnym roku pojawimy się na 100% z naprawdę porządnym stoiskiem ;)

:(s

medal medal

Panowie, w związku z szerzącą się plotką jakoby Gaijin miałby brać udział w PGA, chciałbym was niestety poinformować, że organizowany turniej jest tylko i wyłącznie pomysłem naszego partnera. Nie spotkacie się tam z naszymi pięknymi hostessami z Rosji, czy ogromnym stoiskiem oraz sceną, celowałbym raczej w malutką wystawę i kilkanaście komputerów. 

Przepraszam was z góry, że zostaliście wprowadzeni w błąd i jednocześnie zapraszam was na  meeting w Szczecinie, a następnie w Warszawie i Poznaniu. Oczywiście jak najbardziej czekam na zdjęcia z PGA, szczególnie z tego właśnie turnieju War Thundera.

medal medal medal

hostessa War Thunder w trakcie trwania PGA 2013 będzie rozdawać ulotki ze specjalnym kodem, który gwarantuje nagrody od 150 do 10 000 Złotych Orłów.

Dla mnie wystarczy żeby zajrzeć na stanowisko War Thundera ponieważ na targi i tak mam dojazd w 10 min :lol:

Edited by Kofeina101
  • Upvote 1
medal medal medal medal medal medal medal medal

Ogólnie i tak mimo małego stoiska i braku tańczących lasek jest zeje..., promocja musi być. Wszędzie mam blisko więc może się skusze, ale chciał bym widzieć czy będzie stanowisko z Oculusem w Poznaniu.

• Upvote 1

Ja będę, choć pewnie nikt mnie nie kojarzy to mimo wszystko czytam forum i gram w WT, więc było nie było... Jestem członkiem community :)

medal

Jeśli nie będę w pracy to być może pojawię się w sobotę.

Nic nie obiecuję.

Na pewno się pojawię.

PS witam wszystkich jako świeżak na forum.

Edited by mils83

Bajtek, coś już widomo na temat tego meetingu w Poznaniu? Przynajmniej termin albo i miejsce?

Przepraszam was z góry, że zostaliście wprowadzeni w błąd i jednocześnie zapraszam was na  meeting w Szczecinie, a następnie w Warszawie i Poznaniu.

OK , informujemy że 316 pojawi się na PGA w bliżej nieokreślonym składzie mnie wraz z 3-4 osobami plus . (raczej w niedziele) . Będziemy się rzucać w oczy bordowymi szalikami z logiem 316 . Napewno nas zauważycie bo co najmniej 2 z nas jest dość pokaźnej postury :) 

Do zobaczenia ! 

PUHU !

Edited by Qusso
medal

a ja jestem ciekawy jak to jest z prawem autorskim i etyką zawodową...

http://www.gram.pl/news/2013/10/14/tworcy-war-thunder-zapraszaja-na-poznan-game-arena.shtml

20131014144325.jpg

zrzut z fimiku Trommel'a...

http://www.youtube.com/watch?v=j8NNR0OeN4M&feature=player_embedded#t=0

Edited by Bajtek5
Jakby nie patrzeć Tromm wygrał konkurs, a biorac w nim udzial wyraza zgode na mozliwosc publikacji ich przez Gaijin etc.
medal medal

a ja jestem ciekawy jak to jest z prawem autorskim i etyką zawodową...

Etyka i dziennikarstwo ? Proszę Cię :Ds . A co do praw autorskich to niestety, ale Trommel nie ma żadnych praw do tego screena, to własność Gajin :dntknw: .

Osobiście najprawdopodobniej pojawię się na PGA razem z Qusso i resztą Puchaczy.

PUHU !

medal

przykro mi, ale Prawa autorskie są niezbywalne Panowie...

eeeh:

Autorskie prawa osobiste są prawami "ojcostwa utworu" i obejmują przede wszystkim prawo autora do wiązania z dziełem jego nazwiska.

Prawo to nigdy nie wygasa i jest, z natury rzeczy, niezbywalne, nie można się go zrzec ani przenieść na inną osobę.

medal medal

Etyka i dziennikarstwo ? Proszę Cię :Ds . A co do praw autorskich to niestety, ale Trommel nie ma żadnych praw do tego screena, to własność Gajin :dntknw: .

Oj, nie róbcie z niego takiego biedaka.. :P

To był biznes obustronny...

Fajny skrin za GE...

medal medal medal medal medal medal

Fictorq,

zasady sa zasadmi, a prawo prawem.

Trommel to chyba raczej do grupy krezusów sie zalicza jesli chodzi ilosć nagród które juz wygrał...

:lol:

Naginanie prawa i zasad nie prowadzi do niczego dobrego.

Mozesz mi uwierzyć, że realne kłopoty można mieć oraz ponosić konsekwencje z powodu jego łamania.

Obraz czy dzieło mozesz sprzedać nawet za kasztany, ale podpis pozostaje i prawa wynikające wprost z Ustawa z dnia 4 lutego 1994 r.

Pomyslcie inaczej:

Umawiacie sie z kims na jakies zasady, a nastepnie druga strona je łamie.

Dopóki Was to osobiście nie dotyka, to jestescie bardzo wyrozumiali i  wspaniałomyslni nawet.

W momencie gdy zaczyna to dotyczyć Waszych interesów to zmienia sie często punkt widzenia.

Może jestem wyczulony na stosowanie i przestrzeganie zasad tak jak i dotrzymywania ustnych zobowiązań, ze względu na kontakty z prof. Markiewiczem

(Hiro bedzie wiedział o kogo chodzi), ale to już inna sprawa, a problem wynikający z braku szacunku dla norm i zasad to juz dyskusja na zupelnie inny topic...

:lol:

Edited by japko
medal medal

A jest może gdzieś podpis? Jeżeli nie to jak udowodnić, że dana praca jest wykonana przez danego autora? Przeważnie wszędzie można znaleźć podpisy na pracach.

medal medal

Share

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...