Jump to content

darmowe gry z okazji Golden Joystick

michal_pl
 Share

Może nie którzy wiedzą że za głosowanie w gj można dostać dwie gry. https://goldenjoysticks.greenmangaming.com/

tyle że mi cały czas piszę 

Cały czas tak piszę o co chodzi ?

It seems there was a problem.
Can you please try to register your details again, as we encountered a glitch in the matrix.

Back to form.

Wie ktoś czemu ? 

• Upvote 3
medal medal

Ja zagłosowałem. Wsio wszystko ładnie, klikam submit votes, przekierowuje mnie do wybrania gry wybieram ją i wyskakuje okienko że niestety nie zagłosowałeś.... Nie mam pojęcia czemu tak jest a chętnie bym sobie pograł w Civilization V....

Zagłosowałem i mam darmowe Civ V. Po prostu na stronie Golden Joystick macie przebrnąć przez ileśtam kategorii, zarejestrować się na CVG i jeszcze gdzieś i już możecie odbierać swoja nagrodę. Mniej niż 5min.

Ja zagłosowałem. Wsio wszystko ładnie, klikam submit votes, przekierowuje mnie do wybrania gry wybieram ją i wyskakuje okienko że niestety nie zagłosowałeś.... Nie mam pojęcia czemu tak jest a chętnie bym sobie pograł w Civilization V....

Mam dokładnie to samo. Mój kumpel wysępił Mafię bez żadnych problemów i też nie wiemy dlaczego jemu się udało a mi nie.

Zależy co wolisz. Ja już miałem Mafię (super gierka, 10 godzin gry to nawet nawet, lecz warto było) więc teraz wybrałem Cywilizację. Podobno niezła jest.

Edited by robert3579
medal medal

Ja już sprawę zlałem bo nie chce mi się nad tym męczyć;

Oooops.
Looks like you haven’t voted yet.

Thank you for your interest, however, in order to take advantage of this free game offer you need to go and vote for your favourite games in the Golden Joystick 2013 Awards. Once you’ve done this, then you’ll be able to redeem, and activate, your free game (please allow a minimum of 24 hours from when you register your votes).

medal medal

Ja już sprawę zlałem bo nie chce mi się nad tym męczyć;

Oooops.
Looks like you haven’t voted yet.

Thank you for your interest, however, in order to take advantage of this free game offer you need to go and vote for your favourite games in the Golden Joystick 2013 Awards. Once you’ve done this, then you’ll be able to redeem, and activate, your free game (please allow a minimum of 24 hours from when you register your votes).

Dokładnie to samo mam.... Dwa konta założone, głosy oddane i to samo....

A ja utworzyłem konta po głosowaniu i nie musiałem czekać ani minuty. Powolutku, pomalutku cywilizacja się tworzy na moim dysku.

heh kliknąłem przed chwilą w ten link co się dostaje i patrze 5 sec później mam kod :Ds

• Upvote 1

Zagłosowałem wczoraj. Niestety, po kliknięciu w link z mejla, cały czas mam komunikat: "Looks like you haven`t voted yet".  :(s

Ciągle działa opcja z uzyskaniem darmowej gierki po zagłosowaniu. Wystarczyło wybrać w każdej kat. po jednym kandydacie i potem na końcu  potwierdzić wytypowane pozycje "submit your votes". 

medal medal

Cywilizacja się już pobiera.

Wie może ktoś, czy jak się zaloguję na innym komputerze to będę mógł ją zainstalować jeszcze raz czy muszę zrobić kopię zapasową (dysk trochę jest leciwy)?

medal medal

Share

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...