Jump to content

darmowe gry z okazji Golden Joystick

michal_pl
 Share

Można też być pijawką i zgarnąć dwie gry ,ale ja nic nie wiem. diabelek.gif

Komputerek z innym ip  czy po prostu inny e mail ?  :Ds

Mafia 2 w trakcie instalacji spróbuje załatwić jeszcze c V 

Edited by michal_pl
medal medal

Ale przez inne ip czy z tego samego ? 

Z tego samego, założyłem nowe konto na CVG i głosowałem raz jeszcze, łatwiej było, bo wybory zostały zapamiętane, potem przy wyborze nagród jeszcze raz nowy email i przyszła nań wiadomość, jakbym nie głosował, czyli standard.

LOL DZIAŁA, MAM MAFIĘ!!

[spoiler] gqjd.jpg [/spoiler]

Edited by Fonsik
  • Upvote 1

jak chciałem zgarnąć mafię dla moich "kolegów" po założeniu nowego konta nie było już napisu "get your free game"

Edited by Siemka_PL
medal medal

No to na farcie złapałem kod. Coś około godziny 13-14 tak sobie sprawdziłem, czy może zadziała i zadziałało (minęło coś ok. 14-15 godzin od głosowania).

Edited by robert3579
medal medal

No to na farcie złapałem kod. Coś około godziny 13-14 tak sobie sprawdziłem, czy może zadziała i zadziałało (minęło coś ok. 14-15 godzin od głosowania).

Gry przyszły  by nawet jeżeli byś głosował teraz ( tyle że teraz już nie mają kodów ) 

medal medal

Oj tak ja też to potwierdzam :) Straszny pożeracz czasu.

Chłopy, w jakim wy świecie żyjecie? Torentów nie macie? Wy sie podniecacie a ja już swój miesiąc wycięty z życia mam za sobą :Ds  Tak na cywilizacji jak i na mafi 2. To są gry w które TRZEBA ZAGRAĆ :salute:

Edited by Lares86

Torrenty torrentami. A chyba wiadomo że polak nie przegapi niczego co jest za darmo :P

• Upvote 5

Kwestia gustów. Dla mnie każda gra strategiczna (turowa czy w czasie rzeczywistym) jest bardziej wymagająca od jakiegokolwiek FPSa czy tam innych. Takie Total Wary czy Medievale to już poezja. Na spokojnie można sobie "poklikać" wszystko, a jak dochodzi do walk to można rozegrać taką bitwę osobiście. Podobnie jest z Wargame bodajże.

medal medal

Share

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...