Jump to content

Letadla

stormtroopercz
 Share

Jak-9U nosil dva kulomety UBS 12,7mm a jeden kanón ŠVAK 20mm

medal medal medal medal medal

• 3 weeks later...

Zdravím

Toto téma jsem založil proto, aby se kdokoliv mohl zeptat, na názory ostatní hráčů ohledně jednotlivých letadel, jejich parametrů atd. pokud uvažuje o koupi nějakého aeroplánu, protože parametrům uvedeným u letadel se nedá tak úplně věřit, takže jsme odkázáni na vlastní zkušenosti, nebo na zkušenosti někoho jiného.

Kdokoliv může odpovídat, pokud má s daným letadlem nějaké zkušenosti. 

Ptejte se prosím přesně na to co vás zajímá,a v jakém módu hrajete, protože každé letadlo se chová jinak v různých módech (Arkada, HB, FRB), aby bylo možné odpovědět k vaší spokojenosti.

Při odpovídání prosím používejte citaci (Quote, případně Multiquote), aby bylo jasné, co k čemu patří a prosím odpovídejte na danou otázku, neodvádějte téma jinam.

Můžete taktéž psát svůj názor na určité letadlo i bez otázky.

Neodvolávejte se na odbornou literaturu a různé články, protože letadla ve hře nemají, a asi nikdy mít nebudou, přesně reálné letové vlastnosti. Pište čistě váš subjektivní názor.

ps. Jako obvykle otázky pište modrou.

dík za pochopení.

Edited by x_x_x_x_x_x_x_x
medal medal

tak přidám první dotaz

Jaká je me 109 G6? Jakou má rychlost v nízkých výškách? Jaká je obratnost? Je nějak lepší (kromě výzbroje) než me 109 f4, nebo g2?

v HB.

Edited by SpiritoftheHawk
medal medal

tak přidám první dotaz

Jaká je me 109 G6? Jakou má rychlost v nízkých výškách? Jaká je obratnost? Je nějak lepší (kromě výzbroje) než me 109 f4, nebo g2?

No ja stím nemám až také skusenosti ale mne sa zdá byť G-6 taka istá ako G-2 a to o 4 ranky vyžšie nie je bohviečo a ešte máš 30 mm kanon to tiež nieje bohviečo ked už tak G-10 je iná trieda.G-10 odporúčam je pomerne nízko a velice dobrý stroj ale má drahšiu opravu.

medal medal

tak přidám první dotaz

Pokud se bavíme o Hb a já doufám že ano tak

1. v nízkých výškách tě dohoní ze stíhačů vše proti čemu budeš nasazován

2. Obratnost je horší jak u G-2,která je zase horší než f-4/trop

3. jde o tu výzbroj... je to nejsilnější co na vrtulový stíhač můžeš ve hře dostat

• Upvote 2
medal medal medal medal

No ja stím nemám až také skusenosti ale mne sa zdá byť G-6 taka istá ako G-2 a to o 4 ranky vyžšie nie je bohviečo a ešte máš 30 mm kanon to tiež nieje bohviečo ked už tak G-10 je iná trieda.G-10 odporúčam je pomerne nízko a velice dobrý stroj ale má drahšiu opravu.

A také mít jenom 20mm kanony s gunpodem. 30mm jsou úplně o ničem.

medal

pokud letíš na bombík, tak jsou 30 zlatý, ale 20 jsou univerzál. s g2 se mi léta nejlépe, ve svém tieru je málo letadel co by mohlo konkurovat

díky za názory.

Skoro se divím jak s tím mohl lítat Erich Hartman a přežít to.

a co yak 3p (červenej)? Lišijou se nějak jeho letové vlastnosti od yaka 3? v HB.

Edited by SpiritoftheHawk
medal medal

díky za názory.

Skoro se divím jak s tím mohl lítat Erich Hartman a přežít to.

a co yak 3p (červenej)? Lišijou se nějak jeho letové vlastnosti od yaka 3? v HB.

to sa vobec nediv skutočnosť je uuuuplne niekde inde ako hra.... a to nielen táto hra ale každá hra...

Edited by PeterGaland
  • Upvote 1
medal medal

to já vím to byl pokus o vtip.

Má někdo zkušenosti s tím yakem 3p?

yak3p je yak-3 který má 3x kanon namísto 1 kanon + 2 velkorážní kulomety....  stejné výkony,stejný MM... pokud se ti dobře létalo s yakem-3 tak Pčko bude stejně dobré ve výkonech ( díky palebné síle ještě lepší)

• Upvote 1
medal medal medal medal

to já vím to byl pokus o vtip.

Má někdo zkušenosti s tím yakem 3p?

Yak 3 ve sve prozatimni forme nedoporucuji. Jeho vyskovka je rozbita a nedava plny "vykon". Dale i otaceni je pomale, hlavne kvul rozbite vyskovce.

Yak 3 jsem mel rad, ale nekde se nenapdne rozbil a nefunguje

Edited by Shpee
  • Upvote 1
medal medal medal

Ako je na tom F8F? má ho zmysel hrať lebo chcem sa knemu dopracovať stojí to zato?

Rychlostně,stupavostí,obratností a palebnou silou je letadlo které může konkurovat(a je minimálně stejně dobré,ne-li lepší) všemu vrtulovému co potká....

medal medal medal medal

Ako je na tom F8F? má ho zmysel hrať lebo chcem sa knemu dopracovať stojí to zato?

N1K a K-4 ťa stále vyklepú ak pilot vie čo robí, ale oplatí sa hrať.

medal

N1K a K-4 ťa stále vyklepú ak pilot vie čo robí, ale oplatí sa hrať.

Ja ked idem na F8F s G-10 tak sa sa ho snažím utočiť a G-10 je obratnejšia.

medal medal

MiG-15 ...nejaké rady? V čom je lepší ako F-86F? Výhody, ktoré som si u MiG-u všimol, že je obratnejší hlavne v nízkych výškach. Mám ho v stocku, takže ma Sabre vždy prestúpa a pri zemi je omnoho rýchlejšie. Stačí, že sa z menšej výšky spustí k zemi, tam to vyrovná a môžem mu akurát zamávať.. tak by mi mohli jeho majitelia povedať nejaké jeho neduhy. Celkovo mi ale MiG príde ako lepší stroj a mám na ňom pekné pozitívne skóre. - s týmto si už niesom taký istý...

Edited by Chudo_SVK
medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

sabre tě nepřestoupá .... ani pokud máš miga ve stocku... škoda že nemůžeš porovnávat přímo,ale věř mi,jediné co je schopno tě překvapit ve vysokých výškách je meteor f-4/8. mig 15 je skoro stejně obratný jako sabre a je to opravdu kso z koho,ale mig má o dost lepší akceleraci,ale zase není tak rychlý,sabre tě v level flightu i v dive dožene...

Ber to tak že jakmile máš sabreho za ocasem je v podstatě konec a musíš doufat že se netrefí...

Jinak mig trpí na to samé co sabre,tedy jakmile ti zčervená křídlo okamžitě na základnu a oprava :) 

medal medal medal medal

• 2 weeks later...

Stojím před volbou, zda koupit BF 109 K-4, nebo Ta 152 H-1. Který z nich je lepší?

Vyznávám převážně taktiku udeř a uteč, jak se musí s němci provozovat. FW190 A5 mi plně vyhovuje proti obdobným soupeřům. Ale s BF 109 G6 a G10 jsem se ještě tak nenaučil, kanony nesou jinam a jinak, než jsem zvyklý (mluvím teď o AB), tu samou potíž jsem měl i s FW, taky jsem neuměl zprvu nic trefit.

Jaké jsou v nich rozdíly? Rychlost, manévrovatelnost v různých výškách, jak se vypořádají s prouďáky, které myslím budou běžně potkávat? (Běžně začínám boj cca v 5-6 tisících metrech.)

A jak si stojí v HB ?

Nebo se na ně vybodnout a počkat si na nové stroje co přibudou to stromu ? , toť otázka.

medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

Dobrá, vynechme nyní AB a "AB+"

Ten kdo létá oba zmíněné stroje, jaké jsou poznatky při jejich srovnání?

TA je pro mě lepší volbou, je velice obratná(neskutečný roolrate) (schopná utočit i mustanga),vydrží rychlosti v dive srovnatelné s jety první generace (950 km/h těsně nad zemí no problem),má silnou palebnou sílu + dost nábojů a u země tě nedostihne ani tempest,problém je v tom že moc dobře nezrychluje a díky tomu že jeho rychlosti jsou ve velkých výškách to ani moc neužiješ,protože moc dobře to nestoupá a je tedy lepší se s bearcaty a mustangy utkávat ve středních výškách,nebo klidně u země.

Bfko ( i s gunpody) lépe stoupá, a v nižších rychlostech lépe akceleruje,ale sám za sebe nevidím moc rozdílů oproti g-10

1.37 dá těmto letounům výhodu v tom že ta bude ještě lepší (nový FM kde se zvýší síla motoru(ta)) a hlavně (doufejme) eliminuje to že nebudeš nastupovat proti jetům což se sice dá nějak uhrát,ale jakmile tě nahánějí 3 shooting stary je to v celku otrava...

Takže za mě rozhodně TA,je to snad nejobratnější německý stroj od he-112 který můžeš získat...

medal medal medal medal

Mám rád obě. Obě letadla mám víceméně v základu a momentálně se mi zdá K-4 použitelnější. Bez upgradů se mi zdá Tačko dost těžkopádné, kdežto K-4 se dá hrát bez problémů.

Doufám, že se také podívají do Eventů.

Edit:

Storm má stopro nalétáno víc, včetně dev serveru, takže jak píše.

Edited by Nae

sabre tě nepřestoupá .... ani pokud máš miga ve stocku... škoda že nemůžeš porovnávat přímo,ale věř mi,jediné co je schopno tě překvapit ve vysokých výškách je meteor f-4/8. mig 15 je skoro stejně obratný jako sabre a je to opravdu kso z koho,ale mig má o dost lepší akceleraci,ale zase není tak rychlý,sabre tě v level flightu i v dive dožene...

Ber to tak že jakmile máš sabreho za ocasem je v podstatě konec a musíš doufat že se netrefí...

Jinak mig trpí na to samé co sabre,tedy jakmile ti zčervená křídlo okamžitě na základnu a oprava :) 

Ok... takže, čo si písal sedí, akurát som zistil, že Amíci majú veľkú výhodu v G-oblekoch ...vo vysokých rýchlostiach sa nikdy nesmiem snažiť vymanévrovať F-86 , a i keď mám G-toleranicu posádky a výdrž na max, jednoducho mi sčernie obraz a pilot poľaví zo zatáčaním, zatiaľ čo F86 si točí veselo ďalej. Proti Meteoru je najlepšie útočiť naň vo dvojici, inak si s ním v súboji 1vs1 zatiaľ neviem moc rady.

medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

Lež....K4 je oveľa ale oveľa lepšia ako G10...

no jelikož g-10 mám na full vylepšenou ( a nelétám s gunpody) a k-4 nemám ještě full ( chybí mi to nejzásadnější a to je motor a vstřiky) tak soudím jak soudím...

U Ta mám 650k expů nalétáno tak si myslím že už můžu soudit a mě osobně se prostě zdá jako lepší volba

Nepsal jsem přeci žádný univerzální názor,ale jen svůj osobní názor na tyto letadla na kterých něco odlétáno v HB mám

medal medal medal medal

• Jerson changed the title to Letadla
 Share

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...