Jump to content

merkava görevleri


sero_
 Share

merhaba. birkaç gündür merkava almak için görevleri yapıyorum ve ilk aşamayı bitirdim. fakat mavi mor yeşil kağıtları nasıl alıp merkavayı ne şekilde elde edebileceğime dair pek birşey bilmiyorum. elimde 30 dan fazla assault group var 1. lik ile elde edilen ve onlarla yapılan bi tür gruplar var. kağıtları o grupları yaparak mı elde edicem? yoksa başka bir şekilde mi? konu hakkında bilgisi olan biri bildiklerini paylaşabilirse sevinirim.

  • Haha 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

 

You posted on the English forum but you wrote in Turkish. Please use the turkish forum next time. I moved your topic to the turkish forum.

 

Turkish: İngilizce forumda yazdın ama Türkçe yazdın. Lütfen bir dahaki sefere türk forumunu kullanın. Konunuzu türk forumuna taşıdım.

Edited by DarthPootis
  • Haha 1
medal medal

Share this post


Link to post
Share on other sites

@DarthPootis thanks, we'll take care of it from now on. :salute:

 

Öncelikle oyun sahasını bitirmen gerek. Daha sonra aşağıdaki kağıttan 80 tane biriktirip "Offensive Plan" yapacaksın. Hem haritayı bitirip hem de bu kağıdı aldıktan sonra bir saldırı başlatacaksın. Assault grupları ise bu saldırının süresini azaltmaya yardımcı oluyor. Normalde 12 saat, yeşil ile 9 saat, mavi ile 3 saat, mor ile 1 saatte bitiyor. Saldırı başlatmadan önce kullanman lazım. Merkava için 3 tur yapman gerek. Ayın 5'inde etkinlik bitiyor acele etmen gerekebilir. Bol şans :good:

 

medal medal

Share this post


Link to post
Share on other sites

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...